Θρήνος για τον Αλέξη Τσίπρα

Η συγκινητική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον Αλέξη Τσίπρα

Από την ζωή έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής 3/7 η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα και πολλοί συνεργάτες της κι όχι μόνο θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Ανάμεσά τους ήταν και ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία της κάνοντας αναφορά στην πολιτική της δράση και την υποψηφιότητά της στον Συνασπισμό.

Το αντίο του Αλέξη Τσίπρα στην Ντίνα Κώνστα

«Αποχαιρετώ με θλίψη την Ντίνα Κώνστα, την ηθοποιό, την αγωνίστρια, την υποψήφια με τον Συνασπισμό της Αριστεράς στα δύσκολα χρόνια.

Την ώρα που οι νέοι γεμίζουν τα social media με ατάκες της από τους «Δύο ξένους» και το «Δις εξαμαρτείν», οι παλιότεροι θυμούνται τον «Συμβολαιογράφο» και «Το μινόρε της αυγής» στην ΕΡΤ του ‘80. Και το θεατρόφιλο κοινό, τους δραματικούς της ρόλους, με τελευταία εμβληματική παράσταση την «περιπλανώμενη ζωή μιας Ρεμπέτισσας», όπου υποδυόταν τη Σωτηρία Μπέλου.

«Έφυγε», αλλά έζησε τη ζωή όπως ήθελε να τη ζήσει. Και είναι από τους ανθρώπους που θα μείνουν για πάντα πλάι μας μέσα από ρόλους που μας σημάδεψαν», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξης Τσίπρας.

Το αντίο του Αλέξη Τσίπρα στην Ντίνα Κώνστα

Το αντίο τουTwitter στην αγαπημένη ηθοποιό

Η είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού, Ντίνας Κώνστα, έχει προκαλέσει θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στο κοινό που την έχει γνωρίσει μέσα από τους ρόλους της. Η είδηση διαδόθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να εκφράζουν τη θλίψη τους για την είδηση του θανάτου της και να λένε το δικό του «αντίο» στην αγαπημένη τους «Ντένη Μαρκορά».