Στιγμές ευτυχίας για τον Μπρούνο Τσιρίλο λίγες μέρες μετά τη είδηση χωρισμού του από την Έλενα Ασημακοπούλου

Στην Ιταλία με την κόρη τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για τον Μπρούνο Τσιρίλο λίγες μέρες μετά τη είδηση χωρισμού του από την Έλενα Ασημακοπούλου

Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο, μιας και ο γάμος τους φαίνεται πως έφτασε πια στο τέλος του. Εδώ και καιρό το πρώην ζευγάρι δεν έκανε από κοινό εμφανίσεις και αναρτήσεις και η ηθοποιός ήταν αυτή που επιβεβαίωσε το τέλος του γάμου τους.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο instragram η Έλενα Ασημακοπούλου.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ωστόσο δεν έχει κάνει καμιά αναφορά στον χωρισμό του, παρόλα αυτά η κόρη του ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να περάσει λίγες μέρες μαζί με τον μπαμπά της, μιας και ο ίδιος τους τελευταίες μήνες έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με την κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον ίδιο να απολαμβάνει τις στιγμές με την μικρή του, ενώ από την άλλη και η Έλενα Ασημακοπούλου έδωσε το παρών σε ένα γνωστό event.

Στην Ιταλία με τον Μπρούνο Τσιρίλο η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό τους

Στην Ιταλία με τον Μπρούνο Τσιρίλο η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό τους

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για κάτι που όλοι είχαμε καταλάβει: για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως δεν είναι εδώ και καιρό μαζί. Το πρωί της Δευτέρας 27/6, όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.