Πολύ γραμμωμένη και με στεγνά πόδια - Το εντυπωσιακό σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη με μαγιό

Μανούλα με δύο παιδιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολύ γραμμωμένη και με στεγνά πόδια - Το εντυπωσιακό σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη με μαγιό

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια λαμπερή μανούλα, η οποία έχει φέρει στον κόσμο τους δύο αγαπημένους της γιους, για τους οποίους είναι φανερό μέσα από αναρτήσεις της στα social media, πως λιώνει. Η ηθοποιός βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση, καθώς απολαμβάνει συνεχώς τα μπάνια της με τα αγόρια της.

Οι φωτογραφίες, που βλέπουμε μάλιστα από τις πανέμορφες θάλασσες, που επισκέπτεται είναι η απόδειξη πως διατηρεί ένα εντυπωσιακό και πάρα πολύ καλά γυμνασμένο σώμα. Μπορεί να έχει κάνει δύο γέννες όμως με σωστή διατροφή και τη γυμναστική, που ακολουθεί έχει αυτά τα πολύ ωραία αποτελέσματα με μαγιό.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με μαγιό στη παραλία

Κατερίνα Παπουτσάκη

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα...»

Μία πολύ όμορφη συζήτηση είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Love it», το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει αλλά στη συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία. Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε ξανά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο που εργάζεται.

«Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία.

Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε φοβερή χημεία, είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Μας έχει πάει πολύ καλά αυτή η συνεργασία».