''Είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από...'': Ο Χρήστος Βασιλόπουλος διάλεξε τα πιο ''ζεστά'' λόγια για τον μικρό του γιο Απόλλωνα

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός που αυτή τη στιγμή μένει στις ΗΠΑ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από...'': Ο Χρήστος Βασιλόπουλος διάλεξε τα πιο ''ζεστά'' λόγια για τον μικρό του γιο Απόλλωνα

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε την Κυριακή 3/7 ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει καριέρα στις ΗΠΑ. Μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα, όσο και για τον μικρό του γιο Απόλλωνα, τον οποίο μάλιστα βάπτισαν πρόσφατα μαζί με τη σύζυγό του Σάρα.

Ο ηθοποιός μπορεί να ζει τουλάχιστον μια δεκαετία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και να έχει δημιουργήσει εκεί την οικογένειά του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ωστόσο οι κριτικές που δέχτηκε δεν ήταν και οι καλύτερες όταν πήρε αυτή την απόφαση. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Night out», υπήρξαν δημοσιογράφοι που θεωρώντας ότι πήγε στην Αμερική για να κάνει το ψώνιο του, αναφέρθηκαν με καθόλου κολακευτικά λόγια προς το ίδιο.

Η εξομολόγηση του Βασιλόπουλου για τον μικρό του γιο Απόλλωνα

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παραμείνει εκεί ή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Χρίστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να γυρίσω όμως».

Επίσης τόνισε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ ρατσισμό στην Αμερική επειδή είναι Έλληνας αλλά το αντίθετο. Η στιγμή που το πρόσωπό του γλύκανε και είχε μόνο τρυφερά λόγια να πει ήταν όταν του ζήτησαν να μιλήσει για τον μονάκριβο γιο του που είναι πλέον δύο ετών:

«Θέλω να είμαι συνέχεια εκεί, αφιερώνω χρόνο και αγάπη στο παιδί μου και πιστεύω αυτό χρειάζεται ένα παιδί. Είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από αυτά που ήξερες οπότε δεν υπάρχεις πια εσύ» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Πρόσφατα γιόρτασαν και τα γενέθλια του μικρού

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς η απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα του βγήκε σε καλό, αφού εκεί εν τέλει έχει φτιάξει την οικογένεια του. Η απόκτηση του γιου του, τον οποίο ονόμασαν Απόλλωνα - Αλέξανδρο έχει αλλάξει για τα καλά τη ζωή τη δική του και της γυναίκας του.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο έχει φύγει από την Αμερική και έχει έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του. Τα γενέθλια του μικρού έτυχε να συμπέσουν και έτσι αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτι σε κτήμα της Αττικής για τα 2 όμορφα χρόνια, που βρίσκεται στη ζωή.

Χρήστος Βασιλόπουλος