Σπάνια τον βλέπουμε και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Αυτός είναι ο αδερφός του Βασίλη Σπανούλη

Κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνια τον βλέπουμε και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Αυτός είναι ο αδερφός του Βασίλη Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης, λίγους μήνες μετά το τέλος της καριέρας του, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του, την αγαπημένη του σύζυγο, Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 παιδιά τους που αποτελούν την πρώτη του προτεραιότητα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο του επαγγελματικό βήμα ως προπονητή στην ομάδα του Περιστερίου, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου επισκέφθηκαν την Πάρο, προκειμένου να απολαύσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πίεση της καθημερινότητάς τους. Άλλωστε το ζευγάρι του τελευταίους μήνες πραγματοποιεί όλο και πιο συχνά κοινά ταξίδια (δείτε εδώ πώς γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους).

Ο αδερφός του Βασίλη Σπανούλη

Μαζί με την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, στην Πάρο βρίσκεται και ο αδερφός του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρης. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου, τα δύο αδέρφια μοιάζουν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο αδερφός του Βασίλη Σπανούλη έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βασίλης Σπανούλης αδερφός

Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί 11 χρόνια και κάτι, ενώ έχουν αποκτήσει 6 υπέροχα παιδιά που τους γεμίζουν ευτυχία καθημερινά.

Μπορεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις να είναι πολλές ωστόσο το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείχνει σε καμία περίπτωση (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο).

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν... Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά