«Υπάρχει ένα pattern συμπεριφοράς» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει θέση για τις κατηγορίες κατά του Αδαμαντίδη

«Αν συμβαίνει και υφίσταστε μία τέτοια συμπεριφορά...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Υπάρχει ένα pattern συμπεριφοράς» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει θέση για τις κατηγορίες κατά του Αδαμαντίδη

Όπως έγινε γνωστό, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 4/7, ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας λόγω των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στο δικαστήριο και σχετικό βίντεο προβλήθηκε στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Καταλαβαίνω τη Σάσα Μπάστα και τον συνεργάτη του ότι θέλουν να πουν μία καλή κουβέντα, αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Το ότι κάποιος είναι καλός συνεργάτης, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνει στο σπίτι του. Δεν θέλω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όταν μία καταγγελία έρχεται και κουμπώνει με μία άλλη, αυτό κάτι δείχνει. Υπάρχει ας πούμε ένα pattern συμπεριφοράς» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω στις άλλες γυναίκες αλλά και στους άνδρες που ενδεχομένως να υφίστανται κάτι τέτοιο, μην μένετε. Αν συμβαίνει και υφίσταστε μία τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια» - ''Καταπέλτης ο Κούγιας για τις δύο γυναίκες που κατηγορούν τον Αδαμαντίδη

«Μου κάνει εντύπωση αυτή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα και το πώς βρέθηκαν οι δύο αυτές κυρίες ταυτόχρονα να καταγγείλουν. Για την δεύτερη κυρία που δημιούργησε εντυπώσεις, αφού απομύζησε επί 13 χρόνια τον Θέμη Αδαμαντίδη, στο τέλος έφυγε απαγάγοντας τα παιδιά της και απειλώντας τον ότι δε θα τα ξαναδεί και παρόλα αυτά ο τραγουδιστής της είχε αγοράσει και σπίτι στη Βουλγαρία, και υπάρχουν και χρήματα που αποστέλλονται χωρίς καμία υποχρέωση από τον ίδιο, ούτε υπάρχει δικαστική απόφαση γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Όσον αφορά σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποιον, που δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να εκτοξεύει μία κλωτσιά, κοιτάξτε το περιεχόμενο του βίντεο και μετά την κατάθεση της κυρίας. Η κυρία ισχυρίστηκε ότι ο Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά πρώτα, μετά την χαστούκισε κατ’ επανάληψη και μετά την κλώτσησε. Στο βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Αδαμαντίδης γιατί ούτε τα μαλλιά της τραβάει, ούτε χαστούκια φαίνονται, ούτε κλωτσιές, μάλιστα η κυρία έφυγε αγέρωχη και τον ειρωνεύεται. Είναι καλό να δημιουργούνται εντυπώσεις, ο Αδαμαντίδης είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές», πρόσθεσε.«Σήμερα στο δικαστήριο θα εμφανιστούν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη. Το βίντεο που εμφανίστηκε δεν υπάρχει στη δικογραφία. Προκαλεί εντύπωση ότι σε κάποιες φωτογραφίες φαίνονται σωματικές βλάβες, ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται να προκαλείται κάτι τέτοιο. Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια», κατέληξε.