«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αδαμαντίδης έχει χτυπήσει γυναίκα» - Απίστευτο ξέσπασμα από την Σάσα Μπάστα

«Τον άνθρωπο που γνωρίζω εγώ δεν τον έχω δει καν να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αδαμαντίδης έχει χτυπήσει γυναίκα» - Απίστευτο ξέσπασμα από την Σάσα Μπάστα

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε για τον Θέμη Αδαμαντίδη, η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για τις δυο καταγγελίες που έχει δεχτεί ο τραγουδιστής. Μια είναι από την σύντροφο του για σωματική κακοποίηση το βράδυ της Πέμπτης 30/6 και η άλλη έγινε δημόσια από την πρώην σύντροφο του με την οποία έχει αποκτήσει δυο ανήλικα παιδιά.

Η κοινή εμφάνιση που θα έκαναν ακυρώθηκε μετά από τα τελευταία γεγονότα, ωστόσο, η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν πιστεύει πως τα έχει κάνει όλα αυτά ο συνεργάτης της. Ωστόσο, αν αποδειχθούν αλήθεια εννοείται είναι με τα θύματα.

Οι δηλώσεις τη Μπάστα για τον Αδαμαντίδη

«Ακόμα δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτόν τον άνθρωπο που τον γνωρίζω χρόνια. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει, πόσο μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ», είπε.

«Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν είναι, είτε από τον άντρα είτε από τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω κάτι όσον αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός και αν αποδειχθεί ότι έτσι είναι προφανώς και δεν το συζητώ».

«Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες. Γνωρίζω και τις δυο κοπέλες και τα παιδιά του που τα έχω γνωρίσει. Δεν ξέρω αν στέλνει ή όχι λεφτά στα παιδιά του, αλλά τα έχω δει τα παιδιά του, μας τα έφερνε στα Live, σε εξόδους για φαγητό…

Δε ξέρω τι έγινε από τότε που έφυγαν στη Βουλγαρία. Τις κοπέλες τις ξέρω και τις δυο. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε ο Θέμης αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του. Δε μπορώ να το εξηγήσω, είναι τόσο ήρεμος. Τη Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Τη γνώρισα. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δε μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει όλο αυτό».

Στενός συνεργάτης του Αδαμαντίδη σπάει τη σιωπή του για τον ξυλοδαρμό

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, το Σάββατο 2,7 μίλησε συνεργάτης του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αποκάλυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν ο τραγουδιστής τον πήρε τηλέφωνο.

«Το περιστατικό υποστηρίζει η σύντροφός του ότι συνέβη προχθές, αλλά μέχρι τις 12- 1 αργά το βράδυ, ήμασταν μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Με πήρε τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης να μου πει ότι είχε πρόβλημα. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ήμασταν μαζί μέχρι αργά το βράδυ, την προηγούμενη νύχτα, οπότε μου φάνηκε περίεργο»

«Απ’ ότι ξέρω ήταν σε διάσταση. Τώρα σε αυτές τις περιπτώσεις που τα ζευγάρια βρίσκονται σε διάσταση μπορεί να γίνονται πολλά. Δεν πιστεύω να έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που λένε».