«Βαρέθηκα να ακούω...» - Έξαλλη η Νάταλι Κάκκαβα με τα προσβλητικά σχόλια προς το πρόσωπό της

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Βαρέθηκα να ακούω...» - Έξαλλη η Νάταλι Κάκκαβα με τα προσβλητικά σχόλια προς το πρόσωπό της

Το πρωί της Δευτέρας 4/7 μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου φαίνεται απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα προσβλητικά σχόλια που ακούει για τους λόγους που βρέθηκε δίπλα στο σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα, στην εκπομπή Όλα Γκουντ - ο οποίος πρόσφατα της έκανε μία όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της στο πλατό.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για τα προσβλητικά σχόλια

«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατό) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα.. Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως:

1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας, 2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά, 3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς, 4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..

Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.. Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων.. Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξανα ακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα»

Κακκαβα αναρτηση

Τα κανάλια που τους "διεκδικούν" μετά τον ΣΚΑΙ - Το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

Μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ απολαμβάναμε την φετινή σεζόν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι.

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως "έκλεψαν" την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN.

undefined