"Λύγισε" στον αέρα του Όλα Γκουντ η Νάταλι Κάκκαβα - Τι συνέβη;

Στο πλευρό της ο σύζυγός της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την Κυριακή 12/6 η Νάταλι Κάκκαβα γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ, μαζί με τον σύζυγός της, Γρηγόρη Γκουντάρα, τον οποίο λατρεύει και δεν διστάζει να το δείξει, και τους συνεργάτες της. Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος είχε ετοιμάσει ολόκληρη έκπληξη με τα υπόλοιπα πρόσωπα της εκπομπής και, μάλιστα, δημιούργησαν και ένα άκρως συγκινητικό βίντεο για την παρουσιάστρια.

Η ίδια ήταν πανευτυχής και συγκινημένη την ίδια στιγμή και αντάλλαξε ένα γλυκό φιλί με τον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής. Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο με τις μοναδικές στιγμές της, ξέσπασε σε κλάματα χαράς και στο τέλος θέλησε να εκφράσει με τη σειρά της τις δικές της ευχές για το μέλλον της.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Νάταλι Κάκκαβα και οι δηλώσεις της

«Η μόνη ευχή που έχω να δώσω για μένα στην παρούσα φάση είναι η επόμενη χρονιά να μη μου πάρει τίποτα απ’ όλα όσα έχω αυτή της στιγμή. Σ’ αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά και απευθύνθηκε στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Τα κανάλια που τους "διεκδικούν" μετά τον ΣΚΑΙ - Το τηλεοπτικό μέλλον του ζευγαριού

Μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ απολαμβάναμε την φετινή σεζόν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι.

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως "έκλεψαν" την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN.

undefined