Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Γκουντάρα και της Κάκκαβα - Η άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social

«Θεέ μου πόσο καψούρα είμαι μαζί σου...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Γκουντάρα και της Κάκκαβα - Η άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social

Η Ναταλί Κάκκαβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύσει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της. Μάλιστα, την ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Γκουντάρα τους παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ (Δείτε εδώ το τηλεοπτικό τους μέλλον).

Έτσι λοιπόν, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου φαίνεται καθαρά πως "λιώνει" για τα παιδιά της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία όπου φιλά τον γιο της.

Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαμά μη μου μιλάς...Άσε με μόνο μου..
Οκ αγάπη μου.. Δεν σου μιλάω αφού δεν θες.. Να σε φιλάω μόνο μου αρκεί.. Θεέ μου πόσο καψούρα είμαι μαζί σου...».

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

Χαρές στην οικογένεια του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα - «Σε λατρεύω...»

Λίγο μετά την υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα για την γιορτή του γιου της (δείτε τη εδώ), ακολούθησε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος ευχήθηκε στον Μάρκο με μία υπέροχο φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς γιόρτασαν την ονομαστική εορτή του γιου τους, ενώ και οι δύο στις αναρτήσεις τους μίλησαν για ένα παιδί που είναι πολύ χαμογελαστό.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για την γιορτή του γιου του

«Σήμερα γιορτάζει ο Μάρκος μας, το πιο γλυκό, χαμογελαστό, δυνατό, αγαπησιάρικο παιδί του κόσμου με το πιο γάργαρο γέλιο. Μάρκο παιχταρά, σωσία μου, να είσαι πάντα καλά‼️Σε λατρεύω αγόρι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.