«Είναι τεράστιο πρόβλημα...» - Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Μετά τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι τεράστιο πρόβλημα...» - Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, το πρωί της της Δευτέρας 4/7 παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη.

«Έζησα για 15 χρόνια με τον Θέμη, κάναμε δύο παιδιά, έφυγα πέρσι αθόρυβα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Πήρα τα παιδιά και έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο, γιατί συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, δεν είναι αυτός που είναι έξω. (…) Τη μήνυση εις βάρος του την έκανα τον Φλεβάρη του 2020, πάνω σε έναν καβγά με χτύπησε και εγώ κάλεσα την αστυνομία. (…)

Του έλεγα ότι δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι κι όταν θα πάρω τα παιδιά και θα φύγω. Θα πάω στην πατρίδα μου, ήσυχα, ήρεμα και δεν την κατάλαβε μάλλον την προειδοποίησή μου. Τα παιδιά είναι 12 και 5 χρονών, ζούμε τώρα στη Βουλγαρία. (…) Είναι άλλος ο Θέμης Αδαμαντίδης ο τραγουδιστής, και άλλος ο Θέμης ο Αδαμαντίδης ο σύντροφος, ο πατέρας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, συμβαίνουν άσχημα πράγματα. (…) Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν υπήρχε η πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Η δουλειά του, μετά ο τζόγος. Μέρες-νύχτες έλειπε. Τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία» δήλωσε μεταξύ άλλων η Αναστασία Στεφάνοβα στο Πρωινό.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά - η οποία έκανε εκπομπή χωρίς τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα - εμφανώς σοκαρισμένη, είπε στον αέρα: «Πάντα μέσα μου αισθανόμουν, και σε άλλες περιπτώσεις που είχαν πάει να του κάνουν επίθεση, ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ένα θέμα, χρειάζεται μία βοήθεια. Πάντα αναγνώριζα μία ευαισθησία, αυτή η ευαισθησία όμως όταν γίνεται αυτοκαταστροφική είναι ένα θέμα. Όταν πηγαίνει σε άλλους, είναι τεράστιο πρόβλημα κι εκεί είσαι απέναντι».

«Υπάρχει ένα pattern συμπεριφοράς» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει θέση για τις κατηγορίες κατά του Αδαμαντίδη

Όπως έγινε γνωστό, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 4/7, ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας λόγω των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στο δικαστήριο και σχετικό βίντεο προβλήθηκε στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση.

«Καταλαβαίνω τη Σάσα Μπάστα και τον συνεργάτη του ότι θέλουν να πουν μία καλή κουβέντα, αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Το ότι κάποιος είναι καλός συνεργάτης, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνει στο σπίτι του. Δεν θέλω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όταν μία καταγγελία έρχεται και κουμπώνει με μία άλλη, αυτό κάτι δείχνει. Υπάρχει ας πούμε ένα pattern συμπεριφοράς» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω στις άλλες γυναίκες αλλά και στους άνδρες που ενδεχομένως να υφίστανται κάτι τέτοιο, μην μένετε. Αν συμβαίνει και υφίσταστε μία τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.