Έβαλε ''φωτιές'' με το κατακκόκινο μπικίνι της - Πιο ''καυτή'' από ποτέ η Μυρτώ Αλικάκη στα 51 της

Δεν περνάει ο χρόνος από πάνω της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έβαλε ''φωτιές'' με το κατακκόκινο μπικίνι της - Πιο ''καυτή'' από ποτέ η Μυρτώ Αλικάκη στα 51 της

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να τραβάει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των μέσω κυρίως με την επαγγελματική της πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός είναι γνωστό επίσης, πως είναι και μητέρα δύο αγοριών, τα οποία πια έχουν μεγαλώσει πολύ και έτσι πλέον και εκείνη μπορεί να απολαμβάνει περισσότερες, ξέγνοιαστες στιγμές. Με το καλοκαίρι να είναι γεγονός την βλέπουμε να απολαμβάνει στιγμές στη θάλασσα και να βάζει φωτιές, με το εντυπωσιακό της κόκκινο μπικίνι, δείχνοντας για άλλη μια φορά της εξαιρετικές της αναλογίες.

Η Μυρτώ Αλικάκη ποζάρει με μαγιό

Μυρτώ Αλικάκη

Η Αλικάκη αποκάλυψε την ηλικία της

Το πρωί της Παρασκευής 13/01 η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με την εμφάνιση της ηθοποιού.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA ζήτησε από την ίδια να μάθει ποιο είναι το μυστικό της. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε επιτεθεί μία φορά σε άνθρωπο, δείτε εδώ τον λόγο.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Νομίζω ότι γι’ αυτό μοιάζω πιο μικρή, επειδή δεν έχω κάνει τίποτα. Κλείνω τα 50 τον Ιούνιο. Νομίζω ότι είναι θέμα διάθεσης, γονιδίων πιθανότατα. Πραγματικά δεν ασχολούμαι σχεδόν με τίποτα. Βάζω ενυδατική που μπορεί να είναι από το φαρμακείο, δεν δίνω ποτέ λεφτά σε καλλυντικά και σε τέτοια πράγματα».