''Όταν είχαν έρθει στο κομμωτήριο φορούσε γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη...'': Αποκαλυπτική η Καμπουρέλη για τη σχέση Κίρκης - Αδαμαντίδη

Όσα είπε στη Super Κατερίνα η φίλη του πρώην ζευγαριού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Όταν είχαν έρθει στο κομμωτήριο φορούσε γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη...'': Αποκαλυπτική η Καμπουρέλη για τη σχέση Κίρκης - Αδαμαντίδη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Υπενθυμίζεται ότι ότι ο τραγουδιστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη. Η οικογενειακή τους φίλη Τέτα Καμπουρέλη μίλησε σήμερα 4/7 στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε κάποιες ανησυχητικές αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις του πρώην ζευγαριού.

Ο ένας πίσω από το άλλο, φίλοι, γνωστοί και δικηγόροι του ζευγαριού κάνουν δηλώσεις παίρνοντας το μέρος του ενός ή του άλλου. Η συνεργάτης του Θέμη Αδαμαντίδη για παράδειγμα, Σάσα Μπάστα, με την οποία θα πραγματοποιούσαν και κοινές εμφανίσεις αυτό το διάστημα, έσπευσε να πάρει κατευθείαν το μέρος του τραγουδιστή, λέγοντας πως δεν μπορεί να διανοηθεί πως θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα. Η Τέτα Καμπουρέλη βέβαια όπως θα δούμε έδωσε μια διαφορετική οπτική στα πράγματα.

Οι περιγραφές της Καμπουρέλη για τη σχέση του ζευγαριού στη Super Κατερίνα

Η επιχειρηματίας διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι ενώ περιέγραψε πως ήταν η γυναίκα την τελευταία φορά στο κομμωτήριό της.

«Δεν είχα καταλάβει πως είχανε πρόβλημα στη σχέση τους. Ερχόντουσαν τακτικά στο κομμωτήριο και δεν είχα καταλάβει πως υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους. Ίσα ίσα ήταν και οι δύο τους ευγενικοί όπως πάντα με το προσωπικό. Την τελευταία φορά που είχαν έρθει στο κομμωτήριο παρατήρησα πως η Βαρβάρα φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη και κοιτούσε συνέχεια το κινητό της. Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μου δημιούργησε η άρνησή της να βγει κοινή φωτογραφία με τον Θέμη και εμένε σε αντίθεση με ότι γινόταν στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Για την Βαρβάρα Κίρκη μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας

Το πρωί της Δευτέρας 4/7 ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό, μεταξύ των οποίων μίλησε και για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος δικάζεται μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό σε βάρος της.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έχοντας πληροφορηθεί για την είδηση αυτή δε μπόρεσε να μην σχολιάσει τα γεγονότα διατηρώντας ωστόσο και μια διακριτική στάση. Δε δίστασε να αποκαλύψει πως γνωρίζει προσωπικά την Βαρβάρα Κίρκη, η οποία έχει υπάρξει και ηθοποιός, και μάλιστα τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ καλή και γλυκιά γυναίκα.

«Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ. Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες».