«Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για τρίτα» - Το νέο "καρφί" του Μαυρίκιου για Καμπουρέλη και Γκουρούση

Η αποκάλυψη του λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για τρίτα» - Το νέο

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησαν το πρωί της Δευτέρας 4/7 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, με το ζευγάρι να αποκαλύπτει για την πρόταση που έχουν δεχτεί για το J2US, καθώς και την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί.

Ταυτόχρονα, ο θεατρικός παραγωγός μίλησε και για τη σχέση ΚαμπουρέληΓκουρούση, με αφορμή το διαζύγιο που πήραν.

«Έχει γίνει πρόταση από το J2US και θα θέλαμε να είμαστε εκεί. Για εμένα, ξεκινώντας όλες τις συζητήσεις που είχαμε, η πρώτη μου επιλογή στη λίστα ήταν αυτό. Το J2US, αν το κάνουμε τελικά, πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε», είπε ο Μαυρίκιος αρχικά.

Αναφορικά με την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης για τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη και την επιβεβαίωση του ίδιου: «Με την Τέτα είχαμε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ, της είπα ότι έχω συνέντευξη και πιθανός να με ρωτήσουν και μου είπε πες ότι θες. Επειδή μίλησα κάποια στιγμή για τρίτα πρόσωπα, προφανώς δεν είπα τρίτο πρόσωπο. Είπα τρίτα πρόσωπα. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις έχουν μπει πρόσωπα».

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου για την σχέση Καμπουρέλη – Γκουρούση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκαθαρίζει γιατί αγόρασε το αυτοκίνητο του Γκουρούση

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Τρίτη 14/6 τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση για να τους ρωτήσει για την προ λίγων ημερών δήλωση που είχε κάνει ο Βασίλης Γκουρούσης πως αγόρασε ο Μαυρικίου το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: «Το επιβεβαιώνω. Γενικώς στη ζωή μου, όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι και αυτός μπορεί να μην το είχε ανάγκη και να είχε ανάγκη κάποια χρήματα, λέω γιατί να πάω να το πάρω από μια βιτρίνα ενός μαγαζιού; Αφού το έχει ανάγκη ένας φίλος μου γιατί να μην το κάνουμε».