Παντρεύονται σήμερα Ιωάννα Σιαμπάνη και Τζίμη Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύονται σήμερα Ιωάννα Σιαμπάνη και Τζίμη Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγο καιρό η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμη Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι μάλιστα σήμερα 4/7 πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Παντρεύονται σήμερα Ιωάννα Σιαμπάνη και Τζίμη Σταθοκωστόπουλος

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι του. Η Ιωάννα λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 4/7 έκανε repost ένα story στο οποίο αποκαλύπτεται πως σήμερα θα παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο γάμος θα είναι αρκετός κλειστός, μιας και το ζευγάρι θέλει μόνο πολύ κοντινούς φίλους και συγγενείς σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή για αυτό και θα δώσουν το παρών μονάχα 30 άτομα. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο γάμος θα γίνει σε εκκλησία ή σε δημαρχείο.

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι θα πω! Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ», είχε δηλώσει η Ιωάννα σε μια πρόσφατη συνέντευξή της.

Το βίντεο από τον πρώτο υπέρηχο της Ιωάννας

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι έτοιμη σε λίγους μήνες να γίνει για πρώτη φορά μαμά μαζί με τον σύντροφό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Πολλές φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, από το πρώτο της υπερηχογράφημα, εκεί όπου αντίκρυσε για πρώτη φορά συγκινημένη το μωράκι της.

Θυμίζουμε ότι η πρώην παίκτρια του «My style rocks», έζησε πρόσφατα μια πολύ τρομακτική εμπειρία, καθώς ένας άστεγος άντρας της έκανε σεξουαλική παρενόχληση όσο εκείνη ήταν σταματημένη στο φανάρι. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν πολύ ταραγμένη περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν και τον άντρα, ώστε να βοηθήσει τις αρχές να το συλλάβουν.

Σε αυτό φαίνεται πολύ συγκινημένη, που είδε για πρώτη φορά τη ζωή που κουβαλάει μέσα της.