Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Τσαλίκη - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Το ανακοίνωσε μόνος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Τσαλίκη - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Mια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για τον Γιώργο Τσαλίκη καθώς ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται στην οικογένεια της Panik Records και του Γιώργου Αρσενάκου.

Γενικότερα τα επαγγελματικά του τραγουδιστή πάνε πάρα πολύ καλά, καθώς εκτός από τις καλλιτεχνικές του εμφανίσεις τον απολαύσαμε και μέσα από την εκπομπή ''Τι φάση'' δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό και να χαρίζει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές, στους συμμετέχοντας αλλά φυσικά και στην Εβελίνα Νικόλιζα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ''έδωσε'' τα χέρια με την Panik Records

«Νέα αρχή… από την αρχή! Είναι ωραίο να μην ξεχνάς από που ξεκίνησες, με ποιους μοιράστηκες τα όνειρα σου και είναι ευλογία όταν η ζωή σου κάνει το δώρο να ξανασυναντιέσαι, να κάνεις πάλι όνειρα και να σηματοδοτείς μια νέα αρχή με ανθρώπους που αποτέλεσαν τη βάση σου και αποτέλεσες κι εσύ τη δική τους βάση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος που ξεκίνησε ως παιδί με όνειρα, πείσμα και σκληρή δουλειά, σήμερα πια ως ισχυρός άντρας της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι συνεργάτες του και οι πολύτιμοι συνεργάτες μου, που είναι φυλακές άγγελοι μου όλα αυτά τα χρόνια όπως είναι η @katerina_sofroni αποτελούμε πια τη νέα ισχυρή ομάδα για τα καινούρια μας όνειρα, σχέδια και μουσικά ταξίδια και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Καλή μας αρχή, λοιπόν, από την αρχή!».

Τσαλίκης - Αρσενάκος

Η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records μετά τον ασύλληπτο καυγά μεταξύ Snik και Light

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει χαμός στα φετινά βραβεία MAD αλλά ο Snik και ο Light τους διέψευσαν όλους, καθώς τσακώθηκαν όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η τελετή. Μάλιστα τα MAD ανακοίνωσαν ότι δεν θα παίξουν τα act των τραπερ.

Σε όλο αυτό το πνεύμα η δισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών, Panik Records εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν.

Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί του Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

Panik - MAD VMA