«Ήμουν πολύ τυχερή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αναστασίας για τον καβγά ανάμεσα σε Light και Snik

Γλίτωσε τον τραυματισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν πολύ τυχερή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αναστασίας για τον καβγά ανάμεσα σε Light και Snik

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/7 η νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik κατά τη διάρκεια των MAD Awards 2022. Η ίδια βρισκόταν πολύ κοντά όταν ξεκίνησε για δεύτερη φορά η "μάχη" των τράπερ, ωστόσο όλα πήγαν καλά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που μιλά για το γεγονός και εξηγεί τι συνέβη και πως κατάφερε να μην τραυματιστεί, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις και για την καταγωγή της, ύστερα από την ερώτηση των δημοσιογράφων.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας για το ξύλο ανάμεσα στον Light και τον Snik

«Εγώ δεν χτυπήθηκα, ήμουν πολύ τυχερή. Πραγματικά ήταν μπροστά μου αλλά δεν με ακούμπησε κανείς και δεν έγινε τίποτα», είπε αρχικά.

Και απάντησε με έντονο ύφος στην έρωτηση για την καταγωγή της: «Αν έλεγα ότι ο προπάππους μου είναι από τη Σουηδία θα με ρωτούσατε αυτή τη στιγμή; Όχι. Οπότε και τώρα δεν υπάρχει λόγος, είναι μια ρίζα που είπα ότι χαίρομαι που την έχω, γιατί πιστεύω ότι η φωνή μου προέρχεται από εκεί».

«Ήταν και...»

Την Αναστασία -την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες»- συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα», στο Colour Day Festival την Κυριακή 26/6 και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις. Μίλησε στο Άρτ, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή αλλά και την καταγωγή της.

«Είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Αναστασία στην ερώτηση για το αν έχει αγόρι.

«Δεν έχω διαβάσει κάτι για την καταγωγή μου η αλήθεια είναι… αλλά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης από όπου κι αν ήμουνα. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Ο προπάππος της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί αν δεν ήταν αυτό μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή που έχω τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία.