«Ήταν περίεργο, αλλά...» - Η Χριστίνα Αλεξανιάν εξομολογείται για τον ρόλο της στη σειρά "Λόγω Τιμής"

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν περίεργο, αλλά...» - Η Χριστίνα Αλεξανιάν εξομολογείται για τον ρόλο της στη σειρά

Το πρωί της Δευτέρας 4/7, στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία με αφορμή την επιστροφή της στο τηλεοπτικό "γυαλί" μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά "Λόγω Τιμής", αλλά και στην επιστροφή αυτής 20 χρόνια μετά.

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε, δηλαδή, πως ο συγκεκριμένος σταθμός στην καριέρα της ήταν αυτός που θα την σημαδεύει για πάντα, ενώ το ίδιο θεωρεί πως θα συμβαίνει και με τους τότε συμπρωταγωνιστές της. Το γεγονός πως το έζησαν όλο αυτό ξανά τόσα χρόνια μετά ήταν αρκετά περίπλοκο, αλλά ταυτόχρονα κάτι πολύ όμορφο.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Αλεξανιάν για τη σειρά "Λόγω Τιμής"

«Επειδή είχα παίξει προηγουμένως σε δουλειές της Μυρέλλας Παπαοικονόμου, είχα ξεκινήσει αρκετά νωρίς τηλεόραση παράλληλα με το θέατρο ρεπερτορίου που έκανα πάντα. Οπότε η αναγνωρισιμότητα ήταν κάτι που μου ήρθε σταδιακά και ευχάριστα. Το Λόγω Τιμής όμως ήταν μια εμβληματική σειρά που φυσικά σφράγισε την καριέρα όλων μας, των παιδιών που ήμασταν εκεί», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήμασταν οι περισσότεροι από τους μισούς συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και ήταν μια πολύ ειλικρινής παρέα αυτή. Νομίζω πως για αυτό την αγάπησε και ο κόσμος».

«Ήταν μια περίεργη εμπειρία που την επαναλάβαμε. Ήταν περίεργο, αλλά για μένα ήταν ωραίο. Ήταν σαν να έβλεπα βίντεο παιδικό της ζωής μου και ξαφνικά να έβλεπα την κόρη μου, αν είχα, να παίζει. Μου άρεσε που το ξανακάναμε και μου άρεσε που είμαστε… όλοι εν ζωή!», κατέληξε.

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν κάτι το οποίο εντόπισα...»

Συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Είχατε περάσει πρόσφατα κι ένα πρόβλημα υγείας, έτσι δεν είναι;

Ναι και το ξεπέρασα. Ήταν κάτι το οποίο εντόπισα τυχαία πολύ νωρίς και θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και τον θωρακοχειρουργό μου. Μηδένισα το κοντέρ και νιώθω ευγνώμων για την ζωή.

Φοβηθήκατε τότε;

Θα φανεί περίεργο, αλλά ήμουν πολύ ψύχραιμη. Στις δύσκολες καταστάσεις, με έναν τρόπο κινούνται μηχανισμοί που δεν φανταζόμαστε ότι τους έχουμε. Αυτό που προέχει είναι να είσαι ψύχραιμος για να αντιμετωπίσεις τα κατ’ ουσίαν δύσκολα γεγονότα. Αυτή είναι μια φιλοσοφία που έχω, ότι στα πολύ δύσκολα οφείλεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Γι’ αυτό πρέπει να ζεις μια ζωή συναισθηματικά ισορροπημένη, για να έχεις αποθέματα δυνάμεων για να αντιμετωπίσεις τα ουσιώδη.

Οι δηλώσεις της Αλεξανιάν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε