Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας»
News 18.11.2021 16:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11) καλεσμένη στο Love it και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και στην περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Αλεξανιάν

«Το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας και ευχαριστώ τους γιατρούς μου που βρήκαν ένα εύρημα και έδρασαν άμεσα. Ήταν ένας τυχαίος έλεγχος που έδειξε ότι έπρεπε να δράσουμε σε συναγερμό. Είμαι ευγνώμων. Είναι ένα προνόμιο, είναι σαν να ξανακερδίζεις τη ζωή σου και την εκτιμάς διπλά.

Αναγκάστηκα να ακυρώσω κάποιες παραστάσεις στην Κρήτη».

«Η συνεργασία μου με τον Φιλιππίδη ήταν εκπληκτική, με ευγένεια»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν το απόγευμα της Τρίτης (12/10). Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο κατήγγειλε δημόσια πριν μερικές ώρες και η Σίσσυ Καλλίνη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έχει σκηνοθετήσει και στο θέατρο, μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη -γιατί την έπιασαν την Ελισάβετ να την σκοτώσουν που είπε ότι συνεργάστηκε καλά. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και ήταν ένα προχώρημα θεατρικό και για μένα και για την Ελισάβετ. Όταν έπεσαν όλοι να την φάνε έλεγε την εμπειρία της και αυτή είναι η αλήθεια της εμπειρίας της. Η συνεργασία μου ήταν εκπληκτική, με ευγένεια, έχω περάσει πάρα πολύ καλά.

Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό… Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά. Γιατί εγώ επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, η δική μου προσωπική εμπειρία και συνεργασία -γιατί αυτό μπορώ να καταθέσω με εντιμότητα- ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Εγώ, πάντως, αν είχε γίνει κάτι που να παρίσταμαι μπροστά, θα είχα πάρει θέση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για την Χριστίνα Αλεξανιάν

«Ράγισε καρδιές» η Χριστίνα Αλεξανιάν για τον Μηνά Χατζησάββα - «Σε αγαπώ από απόσταση...»

Share