«Το πρόλαβα από το πουθενά» - Η ανάρτηση του Κώστα Τσουρού για την απουσία του από την εκπομπή

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το πρόλαβα από το πουθενά» - Η ανάρτηση του Κώστα Τσουρού για την απουσία του από την εκπομπή

Το πρωί της Δευτέρας 4/7, ο Κώστας Τσουρός απουσίαζε από την εκπομπή στην οποία βρίσκεται καθημερινά, Mega Καλημέρα, γεγονός που ανακοίνωσε και η ίδια η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη στον "αέρα" στέλνοντας της ευχές της για την υγεία του συνεργάτη της.

Ο ίδιος, όμως, θέλησε να μιλήσει "ανοιχτά" στο κοινό του και, μάλιστα, να το συμβουλέψει, διότι κατάλαβε πως αν είχε αμελήσει τις ιατρικές του εξετάσεις δεν θα γνώριζε τι συμβαίνει στον οργανισμό του και δεν θα μπορούσε να προλάβει τα χειρότερα, τα οποία, ευτυχώς, κατάφερε να αντιμετωπίσει. Αφού, λοιπόν, εξήγησε γιατί έλειπε από το πάνελ, ευχαρίστησε και τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Η ανάρτηση του Κώστα Τσουρού για την απουσία του από την εκπομπή

«Κάντε εξετάσεις, μην το αμελείτε, η πρόληψη όντως σώζει από τα χειρότερα. Εγώ ευτυχώς το πρόλαβα, από το πουθενά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μόλις είδατε ότι λείπω από την εκπομπή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram.

Κώστας Τσουρός

«Τα περιττά κιλά χάνονται, τα περιττά μυαλά όχι»

Εφόσον η Δανάη Μπάρκα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, είδαμε να βρίσκεται στην παρέα του Πάμε Δανάη έκτατα ο Κώστας Τσουρός. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ωστόσο νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, όταν στην εκπομπή MEGA Καλημέρα σχολίασαν την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την δημόσια τοποθέτηση της, και αναφέρθηκε στο γεγονός με μια αποστομοτική απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται υποψήφια στις επόμενες εκλογές και στην συνέχεια πρόβαλαν την χθεσινή δημόσια απάντηση της Δανάης Μπάρκα για το συμβάν.

Τότε ο Κώστας Τσουρός είπε με αφορμή τα όλα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Εγώ κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω επειδή το θέμα είναι τα κιλά, τα περιττά κιλά χάνονται, τα περιττά μυαλά δεν χάνονται».