«Γι' αυτό σαγαπώ τόσο πολύ...» - Δεν μπορεί να κρυφτεί πια η Μυριέλλα Κουρεντή

Η νέα της ανάρτηση για τον Τζον Λυγνό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γι' αυτό σαγαπώ τόσο πολύ...» - Δεν μπορεί να κρυφτεί πια η Μυριέλλα Κουρεντή

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μία προσωπικότητα που δίχασε τον κόσμο με την συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια του Survivor 5, καθώς η σχέση της με τον Γιάννη Λυγνό ήταν πάντα μπερδεμένη και η ίδια δεν εξήγησε ποτέ τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά, δεν σταματάει να χαμογελάει στο πλευρό του και γι' αυτό τον λόγο θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους ποιος είναι ο λόγος που η αγάπη της για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι τόσο μεγάλη. Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου ο φίλος και συνεργάτης της μαθαίνει πιάνο στην ανιψιά του.

Η ανάρτηση της Μυριέλλας Κουρεντή για τον Γιάννη Λυγνό

«Έγιναν όμως και πολλά που...»

Η παίκτρια που μας απασχόλησε όσο σχεδόν καμία άλλη, από το φετινό Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή, παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Η ηθοποιός απάντησε φυσικά και για τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς μίλησε πρόσφατα και για το τι συνέβαινε μεταξύ τους, αλλά και για πολλά που δεν γνωρίζουμε από το παιχνίδι.

Η συμπάθεια με τον Γιώργο Κατσαούνη είχε αναπτυχθεί από την αρχή ή προέκυψε στην πορεία; Με ποια αφορμή;

Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως.

Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλύπτει