Survivor 5: H πρώτη ανάρτηση της Μυριέλλας Κουρεντή μετά την αποχώρησή της

«Σκόρε μου είσαι ότι καλύτερο κέρδισα στο Survivor»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: H πρώτη ανάρτηση της Μυριέλλας Κουρεντή μετά την αποχώρησή της

Μετά την επιστροφή της από το Survivor, και την επεισοδιακή αποχώρηση της, η πολυσυζητημένη παίκτρια Μυριέλλα Κουρεντή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, και ήταν μια δημοσίευση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί με το θέμα της παρέας να βίωσε κάποια θέματα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ωστόσο με τον Λάμπρο πάντα ήταν κοντά και ποτέ δεν είχαν θέμα.

Η ανάρτηση της Μυριέλλας Κουρεντή για το Λάμπρο Κωνσταντάρα

Σκόρε μου είσαι ΟΤΚ κέρδισα απ' το Survivor...H υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω όλο το καλό που έκανες για εμένα...missed you!!! Love you @lamproskonstantaras

Η πρώτη ανάρτηση της Μυριέλλας μετά την αποχώρηση της

Τα λεφτά που μάζεψε η Μυριέλλα μέσα σε 13 εβδομάδες

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν από τους φετινούς παίκτες του Survivor που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον από τις πρώτες κιόλας ημέρες του ριάλιτι. Το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη την έφερε αρχικά στο προσκήνιο ενώ οι επιθέσεις που δεχόταν μετά από συμπαίκτες και αντιπάλους την κρατούσαν στο επίκεντρο.

Το τηλεοπτικό κοινό η αλήθεια είναι πως την στήριξε αρκετά καθώς βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση 6 φορές, αλλά η τελευταία, η χθεσινή 30/3 ήταν και η καθοριστική για την πορεία της στο παιχνίδι. Ο κόσμος τελικά την έδιωξε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το Youweekly.gr.

Η αποχώρησή της ήταν αν μη τι άλλο επεισοδιακή - αν και δεν περίμενε κανείς κάτι λιγότερο. Έβαλε τα κλάματα κι έφυγε με αναφιλητά από το συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ βίντεο).

Η ηθοποιός - τραγουδίστρια παρέμεινε στο παιχνίδι για 13 ολόκληρες εβδομάδες, από τις 26 Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα μέχρι κι εχθές 30/3 που προβλήθηκε το επεισόδιο της αποχώρησής της. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει τελικά αλλά χαμένη δε την λες...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Μυριέλλα Κουρεντή υπέγραψε συμβόλαιο 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα με την παραγωγή του Ατζούν. Ενώ δεν ήταν από τους καλοπληρωμένους, λοιπόν, (δείτε εδώ πόσα παίρνουν οι υπόλοιποι) κατάφερε με τις 13 εβδομάδες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο να κερδίσει το ποσό των 65.000 ευρώ!

Not bad...