Survivor 5: Έφυγε με λυγμούς από το συμβούλιο η Μυριέλλα - «Δεν αντέχω άλλο»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έφυγε με λυγμούς από το συμβούλιο η Μυριέλλα - «Δεν αντέχω άλλο»

Μεγάλες εντάσεις και κλάματα είχε το σημερινό (30/3) συμβούλιο του Survivor 5. Λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος είναι), οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν ένα ξεκαθάρισμα.

Ανάμεσα σε αυτούς που συζήτησαν και ανέβασαν τους τόνους ήταν και η Μυριέλλα με τον Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την πρώην φίλη του ότι έστησε την ψηφοφορία για να βγει υποψήφιος ο Απόστολος Ρουβάς. Η Μυριέλλα το αρνήθηκε και κάπου εκεί τσακώθηκαν.

Η αποχώρηση της Μυριέλλας από το συμβούλιο του Survivor 5

Μόλις εκτονώθηκε η ένταση ανάμεσα σε Άρη και Μυριέλλα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υποψηφίους προς αποχώρηση. Την ώρα λοιπόν που μιλούσε ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα ζήτησε να βγει έξω για να ηρεμήσει. Βγαίνοντας ξέσπασε σε κλάματα από τη μεγάλη ένταση.

Η κατάσταση της υγείας του Άρη Σοϊλέδη

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/3 του Survivor οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο αγώνα στίβου, ώστε να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού. Εκεί είδαμε ότι πρώτα ο Άρης Σοϊλέδης χτύπησε τον ώμο του και έπειτα η Ασημίνα κατέρρευσε. Και οι δύο παίκτες αναγκάστηκαν να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ευτυχώς κανένας από τους δύο δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και τελικα επέστρεψαν στις καλύβες τους. Εκεί εξήγησαν το τι συνέβη και είδαν την ομάδα τους να τους στηρίζει.

Ο Άρης ανέφερε ότι εξάρθρωσε τον ώμο του και ότι ελπίζει να επιστρέψει στην αρένα μέσα στην εβδομάδα. Ενώ η Ασημίνα είπε ότι έπαθε μια μικρή διάσυση και πως σύντομα θα μπορεί να αγωνιστεί και πάλι για την ομάδα της.