Το ''top gun'' του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου - Ο γιος τους έγινε άντρας και μοιράζονται σπάνια φωτογραφία του

Δεν τον αναγνωρίσαμε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Το ''top gun'' του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου - Ο γιος τους έγινε άντρας και μοιράζονται σπάνια φωτογραφία του

Λίγοι γνωρίζουν πως ο Βαλάντης έχει παιδί, ακόμα λιγότεροι έχουν καταφέρει να το δουν. Ο γιος του τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor 5 με την Έλενα Γκρέκου, πλέον έχει φύγει από την κατηγορία παιδί καθώς έγινε ολόκληρος άντρας. Οι γονείς του φυσικά αν και χώρια τον καμαρώνουν σε κάθε του βήμα και έτσι με αφορμή την εκπαίδευση που κάνει για τη σχολή του ανέβασαν μια πολύ γοητευτική φωτογραφία του στο instagram.

Ο τραγουδιστής απασχόλησε πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της κόντρας του με τον Γιώργο Λάγιο, αφού οι δυο τους θα φτάσουν έως και τις δικαστικές αίθουσες, αφού ο πρώτος έστειλε εξώδικα στον δεύτερο, μετά τα όσα είχε σχολιάσει για την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο Survivor.

Η φωτογραφία του γιου του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου

Ο γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου είναι 18 χρονών και εκπαιδεύεται ως πιλότος αεροσκαφών, ενώ κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media. Ο μπαμπάς πάντως δε θα μπορούσε να μην τον καμαρώσει για αυτό και ανέβασε ένα στιγμιότυπό του που αποδεικνύει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Ο γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου

Η Έλενα Γκρέκου μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό τους και το γιο τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου 2/7 η Έλενα Γκρέκου, και η λαμπερή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αποστάσεις που πήρε από το επάγγελμά της λόγω μητρότητας, αλλά και για τον χωρισμό με τον Βαλάντη, τον οποίο στήριζε όσο ήταν στο Survivor.

«Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών, εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού και, όταν χώρισα, ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου. Ότι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε».

«Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος. ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας, που αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής» συμπλήρωσε η Έλενα Γκρέκου.