To επεισοδιακό ταξίδι της Μαρίας Ηλιακή - Τι συνέβη μέσα στο αεροπλάνο με την κόρη της

Τα είπε ''έξω από τα δόντια''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
To επεισοδιακό ταξίδι της Μαρίας Ηλιακή - Τι συνέβη μέσα στο αεροπλάνο με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια πολύ άξια γυναίκα, αφού καταφέρνει και συνδυάζει τόσο τα επαγγελματικά της καθήκοντα αλλά και τις μητρικές τις υποχρεώσεις με σωστό πρόγραμμα και οργάνωση. Μπορεί να ο σύζυγος της να μένει στην Ελβετία, παρ' όλα αυτά διατηρούν μια αγαπημένη οικογένεια.

Η παρουσιάστρια αφού έκανε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της στην Ελλάδα, αποφάσισε να πάρει την μικρή και να ταξιδέψει μέχρι την Ελβετία, τη χώρα όπου ζει και εργάζεται ο άντρας της. Χωρίς κανέναν φόβο ή ενδοιασμό και παρά το γεγονός, ότι το ταξίδι ήταν μεγάλο εκείνη μπήκε στο αεροπλάνο απλώς όταν πλέον έφτασε περιέγραψε με ένα βίντεο τις δυσκολίες, που συνάντησε.

Η Μαρία Ηλιάκη ταξίδεψε με την κόρη της στην Ελβετία

«Θα ήθελα να κάνω αυτά τα stories ως μία ωδή στην μάνα που ταξιδεύει μόνη της με μωρό στο αεροπλάνο».

''Μέχρι να δω το φύλο του μωρού ήμουν σίγουρη ότι δεν...''

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται τα πάντα με τους followers της. Αναμενόμενα, λοιπόν, από όταν έγινε μαμά, οι ιστορίες με την κορούλα της δεσπόζουν στο προφίλ της στο instagram. Με το δικό της μοναδικό στυλ ανεβάζει πολύ συχνά βιντεάκια που τραβάει η ίδια και διηγείται ιστορίες.

Η 43χρονη παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέβασε 3 story στα οποία μας διηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και είχε να κάνει με το φύλο του μωρού της, της κόρης της. Ακόμα μας έδειξε πριν από μία εβδομάδα την πρώτη τούρτα που έσβησε το κοριτσάκι της, αφού έφτασε ενός έτους(δείτε την εδώ).

«Να σας πω κάτι; Όταν ήμουν έγκυος, μέχρι να δω το φύλο του παιδιού, ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Σίγουρη, δηλαδή. Έλεγα ότι εγώ αποκλείεται να κάνω κορίτσι’. Γιατί είμαι και λίγο άντρας στη συμπεριφορά, δεν είμαι και πάρα πολύ ζουζουνιές κι αυτά. Οπότε ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Και ξαφνικά μου έρχεται το αποτέλεσμα και βλέπω ‘κορίτσι’».

Και συνέχισε:

«Μετά, όταν σκεφτόμουν τι θα της ψωνίσω, τι ρουχαλάκια θα της πάρω, έλεγα ‘δε θέλω εγώ ροζ, φιογκάκια και τέτοια’ και έλεγα σε όλους ότι ήθελα ουδέτερα χρώματα. Θέλω να σας δείξω μία φούστα που της ψώνισα προχτές. Δε θα σας πω από πού γιατί ήταν η τελευταία και δεν υπάρχει άλλη. Δείτε.»