Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Ετοιμάζουν ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας

Πολλοί οι σταθμοί για το ζευγάρι και τα παιδιά τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Ετοιμάζουν ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας

Οι καλοκαιρινές διακοπές για πολλούς έχουν ξεκινήσει, ενώ για όσους έμειναν πίσω στην πρωτεύουσα και την καθημερινότητα είναι περίοδος σχεδιασμού διακοπών. Αυτό συμβαίνει και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου, αφού το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα για τα γυρίσματα των εκπομπών τους, ωστόσο προγραμματίζουν ταξίδι με πολλούς σταθμούς.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι σε μια από τις καλύτερες περιόδους τους. Πρόσφατα μάλιστα έγιναν και κουμπάροι στο γάμο των καλύτερών τους φίλων, του Παναγή Τζωρτζάτου και της αγαπημένης του, με την Νάνσυ Αντωνίου ειδικά να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε για εκείνη τη μέρα. Και οι δύο πάντως έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι.

Το πλάνο των διακοπών Αντωνίου - Αρναούτογλου

Σύμφωνα με την Real πρώτος σταθμός του ζευγαριού θα είναι η Ρόδος ενώ αργότερα θα επισκεφθεί τη λατρεμένη του Ελαφόνησο και φυσικά τη Χαλκιδική, από όπου κατάγεται ο Γρηγόρης. Μαζί τους αναμένεται να είναι και τα δύο παιδιά τους που έχουν αποκτήσει από άλλους γάμους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο τους αποφεύγουν διακριτικά οποιαδήποτε συζήτηση για επισημοποίηση της σχέσης τους αφού δεν έχουν όρος το παρόν καμία τέτοια ανάγκη.

Έτσι κρατά θερμή την σχέση του με την Νάνσυ Αντωνίου - "Το μυστικό..."

Ο Γρηγόρης Αρναούτογολου και η Νάνσυ Αντωνίου είναι ζευγάρι στην ζωή αλλά και στην δουλειά. πώς κρατούν λοιπόν θερμή την σχέση τους; Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια αποκάλυψη και μας είπε ποιο είναι το "μυστικό τους".

Ειδικότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο TV Έθνος και μίλησε για την καραντίνα, αλλά και για την σχέση του με την όμορφη Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία εργάζονται και μαζί. Τι είπε ο παρουσιαστής για το αν είναι δύσκολο να συμβιώνεις τόσες ώρες με κάποιον.

Το «Μενουμε Σπίτι» πως το βιώνεις ψυχολογικά;

Ερχονται στιγμές που περνάω πολύ δύσκολα. Εχω βγει στο μπαλκόνι και έχω τσιρίξει πολύ δυνατά! Αλλά ΟΚ, όπως όλοι, αφού πρέπει να μείνουμε σπίτι, έτσι μένω και εγώ!

Εκτός από την προετοιμασία και την παρουσίαση του «Live Tonight» τι κάνεις τις μέρες της καραντίνας;

Κάνουμε ραδιόφωνο κάθε πρωί στον Sfera 102,2 μέσα από το σπίτι, όπου στήσαμε ένα μικρό στούντιο. Βγαίνουμε πειρατικά δηλαδή. Αμιγώς πειρατικά, όπως έβγαιναν παλιά τα ραδιόφωνα. Τις άλλες ώρες βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, παρακολουθώ σειρές και γενικά βλέπω πολλή τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση.

Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου σε κοινή έξοδο

Με τη σύντροφό σου είστε και στενοί συνεργάτες. Πόσο καλό είναι αυτό για ένα ζευγάρι;

Δεν υπάρχουν συνταγές σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί.

Προσπαθείτε στο σπίτι να αφήνετε εκτός τα θέματα της δουλειάς; Μπορεί να γίνει αυτό;

Γενικά δεν προσπαθούμε για τίποτα, όλα βγαίνουν αβίαστα. Και στη δουλειά και στην προσωπική μας ζωή. Ισως αυτό να είναι και το μυστικό αυτής της σχέσης. - Σκέφτονται ωστόσο οι δυο τους τον γάμο;