Φεύγει από τη Γη της Ελιάς και το ανακοίνωσε στο Instagram - Εκτός δεύτερου κύκλου αγαπημένη πρωταγωνίστρια

Το "αντίο" της στην σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φεύγει από τη Γη της Ελιάς και το ανακοίνωσε στο Instagram - Εκτός δεύτερου κύκλου αγαπημένη πρωταγωνίστρια

Μπορεί ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς να ολοκληρώθηκε ωστόσο έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο teaser για την επόμενη σεζόν (δείτε το εδώ), η οποία βέβαια θα μας βρει με κάποιες απώλειες.

Συγκεκριμένα, μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός της σειράς, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο ρόλος της έφτασε στο τέλος του και πως δε θα τη δούμε ξανά στη νέα σεζόν.

Η ηθοποιός που αποχώρησε από τη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, ή αλλιώς την τηλεοπτική «Ελένη», η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε πως δε θα επιστρέψει στη σειρά. Άλλωστε, ο χαρακτήρας της έφυγε με τον Στέφανο για την Ισπανία και μάλιστα της έκανε και πρόταση γάμου.

«Τέλος της πρώτης σεζόν #GiTisElias, τέλος και για την "Ελένη" που πάει να ακολουθήσει τα όνειρά της. Ο κύκλος του ρόλου αυτού κλείνει αφήνοντας μου εμπειρίες, όμορφες συνεργασίες και νέους φίλους.

Ευχαριστώ @make_it_productions , @georgiou82 & #vanadimitriou για τον ρόλο της Ελένης», έγραψε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Ασύλληπτο: Αποχώρησε από το X-Factor και ο Ανδρέας Γεωργίου του έκανε πρόταση για τη Γη της Ελιάς

Ακόμα ένα live του X-Factor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 3/7. Ο παίκτης που αποχώρησε δεν ήταν άλλος από τον Μίλτο Χαρόβα, ο οποίος πάνω στην ατυχία του στάθηκε πολύ τυχερός.

Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρησή του, ο Ανδρέας Γεωργίου εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον νεαρό παίκτη και του πρότεινε μπροστά σε όλους να αναλάβει έναν ρόλο στην νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς.

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν.

Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.