Γη της Ελιάς: Το τρέιλερ της νέας σεζόν μόλις κυκλοφόρησε και είναι πολλά υποσχόμενο

Μια γεύση από όσα θα δούμε από Φθινόπωρο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Το τρέιλερ της νέας σεζόν μόλις κυκλοφόρησε και είναι πολλά υποσχόμενο

Η αγαπημένη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» έριξε αυλαία για την πρώτη σεζόν την προηγούμενη εβδομάδα και η μεγάλη επιτυχία της σειράς, που αγκαλιάστηκε από δεκάδες τηλεθεατές της έχει δώσει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Όπως είδαμε, μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, τον οποίο θα απολαύσουμε στους δέκτες μας από το φθινόπωρο. Αναμένονται περισσότερες ίντριγκες, χωρισμοί αλλά και νέες προσθήκες έκπληξη στο καστ.

Το φινάλε της πρώτης σεζόν έκλεισε κυρίως με ευχάριστες σκηνές, αφού είχαμε γάμους και χαρές, καθώς Βασιλική και Φίλιππος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ βάπτισαν και το παιδί τους. Όλο το χωριό παρευρέθηκε ενώ στη συνέχεια προετοιμάστηκε για να περάσει καλά στο μεγάλο γλέντι, ωστόσο η τελευταία σκηνή, όπου ο αστυνόμος Κουράκος συλλαμβάνει την Άντζελα Γκερέκου, μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών του, δεν άφησε ευχαριστημένους τους τηλεθεατές, που τον κατακεραύνωσαν στο Twitter.

Το τρέιλερ για το νέο κύκλο της «Γης της Ελιάς»

Το φθινόπωρο ξεκινά ο β’ κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στο νέο πρόγραμμα του MEGA, με ακόμα πιο δυνατές ιστορίες που αφορούν τους χαρακτήρες της, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές και πολλές φορές ανατρεπτικές.

Έτσι έδωσαν ραντεβού για τη νέα σεζόν Λιάντου και Σκουρλέτης

Την Πέμπτη 30/6, παρακολουθήσαμε όλοι με μεγάλη ανάσα το μεγάλο φινάλε της σεζόν για την καθημερινή σειρά του Mega που έγινε η αγαπημένη συνήθεια του κοινού, Γη της Ελιάς, και όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, το κοινό περίμενε με αγωνία να δει το επεισόδιο.

Οι δύο πρωταγωνιστές, που όπως αποκαλύφθηκε είναι τελικά και ζευγάρι στη ζωή, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο, μέσα από μία ιδιαίτερα...ερωτική ανάρτηση, αν λάβουμε υπόψη πως στη σειρά η Μυρτάλη δεν θέλει ούτε να τον βλέπει τον Αλέξη!!

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», έγραψαν στο Instagram με τη χαρακτηριστική φωτογραφία τους από το παθιασμένο φιλί τους και κυριολεκτικά προκάλεσαν πανικό!

Έτσι έδωσαν ραντεβού την επόμενη σεζόν στη Γη της Ελιάς Λιάντου και Σκουρλέτης