«Η δικαιοσύνη θα πρέπει να...» - Απασφάλισε ο Νίκος Λεκάκης για τις υποθέσεις του metoo

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η δικαιοσύνη θα πρέπει να...» - Απασφάλισε ο Νίκος Λεκάκης για τις υποθέσεις του metoo

Ο Νίκος Λεκάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 5/7. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες - η αγαπημένη σειρά φτάνει στο τέλος της την Πέμπτη 7/7 -, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που πήρε, αλλά και στο κίνημα metoo.

Οι δηλώσεις του Νίκου Λεκάκη

«Η αναγνωρισιμότητα έρχεται έτσι σαν… σφαλιάρα. Στα social media έρχονται τόσες κρούσεις με τόσο διαφορετικό τρόπο. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι με ένα γραπτό μήνυμα και μέσω της απόστασης μπορούν να πουν ότι θέλουν και όπως θέλουν. Να εκφράσουν τον θαυμασμό τους εννοείται, αλλά χρειάζεται ένα όριο», είπε αρχικά ο Νίκος Λεκάκης.

Για το κίνημα metoo, ο Νίκος Λεκάκης είπε: «Η δικαιοσύνη θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Θα πρέπει να μας δείξει αν ζούμε σε μια χώρα που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε άνθρωποι και να έχουμε τα δικαιώματά μας».

«Πέρασα από 5 κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες»

Το βράδυ της Τρίτης 4/5/2021, ο Νίκος Λεκάκης βρέθηκε καλεσμένος στη «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο τηλεοπτικός Άγγελος Φαναριώτης μίλησε τόσο για τις εμπειρίες του από την σειρά και αλλά και για το πώς κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο.

«Πέρασα από 5 κάστινγκ. Μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ότι η δουλειά που πάει να γίνει έχει έναν στόχο. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι ένα μεγάλο ποσοστό του κάστινγκ».

Πάθος του είναι η φωτογραφία ενώ είχε περάσει και σε σχολή φωτογραφίας αλλά τον έκοψαν γιατί έχασε αρκετά εργαστήρια.

Ο ηθοποιός ζούσε κάποιο διάστημα μόνος του αλλά οι συνθήκες τον ανάγκασαν να επιστρέψει και πάλι στο πατρικό του σπίτι.

«Η προηγούμενη χρονιά με βρήκε στο Εθνικό Θέατρο και δυστυχώς διακόπηκε. Είχα μαζέψει κάποια χρήματα κι επειδή δεν ήξερα πού θα με βρει το μέλλον γύρισα τους γονείς μου».