Παρέα με τους φίλους τους από τις Άγριες Μέλισσες - Χειλάκης και Ροϊλός καταχειροκροτήθηκαν στο Κατράκειο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Παρέα με τους φίλους τους από τις Άγριες Μέλισσες - Χειλάκης και Ροϊλός καταχειροκροτήθηκαν στο Κατράκειο

Η «Μήδεια» του Ευριπίδη, όπως την διασκεύασαν και την φαντάστηκαν o Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας με την Αθηνά Μαξίμου στον ομώνυμο ρόλο θα περιοδεύσει στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής και σε ολόκληρη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022 με αφετηρία το θέατρο Πέτρας στις 29 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 1/7 η παράσταση ανέβηκε στο Κατράκειο Θέατρο και εκεί βρέθηκαν πολλοί καλοί φίλοι, ανάμεσά τους και ηθοποιοί της σειράς Άγριες Μέλισσες, οι οποίοι ήταν κοντά στους συντελεστές και συνεργάτες τους, μετά το τέλος της παράστασης και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια και μετά την παράσταση.

Η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αναστάσιος Ροϊλός έχουν τους βασικούς ρόλους του έργου (Μήδεια, Ιάσων, Κρέων, Παιδαγωγός, Αιγέας, Τροφός, Άγγελος), ενώ στο Χορό συναντάμε δύο κορυφαίες: τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Η σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου στον ομώνυμο ρόλο καταχειροκροτήθηκε για την ερμηνεία της κατά κύριο λόγο, όπως και υπόλοιποι. Η παράσταση απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και πολύ καλές κριτικές από την πρώτη κιόλας ημέρα στο θέατρο Πέτρας.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράσταση Μήδεια στο Κατράκειο Θέατρο

μηδεια χειλακης

μηδεια μαξιμου χειλακης

μηδεια μαξιμου χειλακης

χειλακης κουρης μηδεια

χειλακης παπασπηλιοπουλος μηδεια

χειλακης τριγγου μηδεια

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Αναστάσιου Ροϊλού

Καλεσμένος της σημερινής 8/4 εκπομπής του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός φυσικά μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που ολοκληρώνεται φέτος, δίνοντας κι ένα τρομερό spoiler.

«Αυτό μπορεί, θα γίνει σειρά στην τηλεόραση;» αναρωτήθηκε όταν πήρε τα σενάρια στα χέρια του ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα του θα είναι τηλεοπτικό καθώς μετά το Πάσχα ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα σειρά που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και είναι εποχής.

Ο λόγος για την τηλεοπτική υπερπαραγωγή δώδεκα επεισοδίων, «Φλόγα και άνεμος», που θα γυριστεί για λογαριασμό της ΕΡΤ στη Χίο και θα αναφέρεται στον έρωτα της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου.