Δε σταμάταγε να της ζητάει συγγνώμη - Η ξεκαρδιστική φάρσα της Ματίνας Νικολάου στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Στο επεισόδιο (4/7) του Night out

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε σταμάταγε να της ζητάει συγγνώμη - Η ξεκαρδιστική φάρσα της Ματίνας Νικολάου στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

H Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο Night out τη Δευτέρα 4/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε δε μπόρεσε ούτε εκείνη μετά την επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα να αποφύγει το κομμάτι αυτό της εκπομπής.

Γυρίζοντας λοιπόν ο τροχός βρέθηκε την ''ευτυχή'' θέση να βρει το θάρρος και να πάρει την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία εν τω μεταξύ βρισκόταν σε πρόβα. Στη συνέχεια, το αστείο συνεχίστηκε λέγοντας πως οι δυο τους θα έπρεπε να κάνουν δέκα παραστάσεις και μια φωτογράφιση με μαγιό, αφού αυτό επέβαλλε το promo.

Η φάρσα της Ματίνας Νικολάου στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

«Είχαμε “παγώσει”! Δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή»

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε στην εκπομπή Night Out, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Ήταν μια ωραία ευκαιρία να μπω στον χώρο αυτό. Είχα βέβαια τη σιγουριά ότι είχα δίπλα μου τον Νίκο» είπε αρχικά.

Η Ματίνα Νικολάου, μίλησε και για την αντίδραση τους όταν πληροφορήθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία που δεν έχει τέλος μέχρι και σήμερα.

«Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος είχαμε “παγώσει”. Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή. Έλεγα πώς θα χορέψω, πώς θα μιλήσω; Το θεωρούσα αδιανόητο.Είχε ήδη ξεκινήσει με τον κορωνοϊό. Εμείς είχαμε κοινό και ήταν σαν θεατρική παράσταση. Κάθε φορά γίνεται κάτι και αλλάζουμε κάτι», αποκάλυψε.