«Δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο γιατί...» - Η Βρισηίδα ξεκαθάρισε για τη σχέση Δάντη με Μαρτίκα

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για την πρόθεσή του να ακολουθήσει τη νομική οδό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο γιατί...» - Η Βρισηίδα ξεκαθάρισε για τη σχέση Δάντη με Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι(δείτε εδώ πώς το επισημοποίησαν) και θέλησαν να κάνουν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Έτσι, βρέθηκαν την Δευτέρα 5/7 στο εντυπωσιακό event της Pandora στη Βάρκιζα στο εξωτικό Coyocan Playa.

Με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, οι δυο τους απάντησαν στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ, ενώ η Βρισηίδα ξεκαθάρισε για το θέμα με τον Χρήστο Δάντη. Οι δηλώσεις τους προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 5/7.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε από την πλευρά της: «Πήγαμε πρώτα για φαγητό με τους γονείς μου και μετά βγήκαμε για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, δεν είπα “τι ωραίος γκόμενος” και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό».Σε ερώτηση για τον Χρήστο Δάντη, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Έχω μιλήσει με τον Δάντη, έχουμε βρεθεί κιόλας. Μου είπε ότι “δεν θα κάνω τίποτα στον Σπύρο γιατί είναι σύντροφός σου”. Δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο, ούτε ο Σπύρος στον Χρήστο. Αυτό έχει λήξει».

«Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν όταν την ψήφισα!» - Ο Μαρτίκας "λιώνει" στην κυριολεξία για την Βρισηίδα

Ο προφεσόρ του Survivor, τον οποίο λάτρεψε το κοινό για τις επικές ατάκες και τα σχέδιά του, βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 3/7 στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», και μίλησε για όλους και για όλα! Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος επέστρεψε και δεν έχασε στιγμή μιας και πήγε διακοπές με την αγαπημένη του Βρισηίδα, για την οποία και μίλησε εκτενώς με τρυφερά λόγια.

Φυσικά πρωτεύων θέμα στη συζήτηση αυτή ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, για την οποία όποτε μιλά λάμπει το πρόσωπό του από ευτυχία. Ο Σπύρος έπλεξε το εγκώμιο της Βρισηίδας λέγοντας πόσο πολύ τη θαυμάζει γι’ αυτό που είναι, ενώ παραδέχτηκε πως το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ήταν όταν την ψήφισε, και τότε μάλιστα ήταν που αποχώρησε κιόλας.