«Τα ζύγισα και προχώρησα» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Καϋμένου για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Οι δηλώσεις της στο καλοκαιρινό πάρτι της Pandora

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τα ζύγισα και προχώρησα» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Καϋμένου για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου - η οποία πρόσφατα "έσπασε" την σιωπή της για τον Γιώργο Παπαδάκη - βρέθηκε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι την Δευτέρα 5/7 στο εντυπωσιακό event της Pandora στη Βάρκιζα και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για την αποχώρησή της από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Καϋμένου

«Θα είμαστε στον Alpha, θα σας κρατήσουμε συντροφιά. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ. Ήμουν πολύ καλά αλλά ήρθε αυτή η πρόταση, τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και προχώρησα» τόνισε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

«Επιστρέψαμε για να σας αποχαιρετήσουμε...» - Θλίψη στον αέρα της ΕΡΤ με την ανακοίνωση της Καϋμένου

Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και η Αλεξάνδρα Καϋμένου αποχωρεί από την παρουσίαση της εκπομπής "Με Νέα Ματιά" η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και γενικά η δημοσιογράφος φεύγει από την ΕΡΤ.

Βγαίνοντας λοιπόν στον αέρα του σταθμού σήμερα Κυριακή 19/6, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της βαθιά συγκινημένη, ευχαριστώντας όσους ην στήριξαν και την εμπιστεύθηκαν.

«Επιστρέψαμε για να σας αποχαιρετήσουμε. Να σας αποχαιρετήσω και εγώ καθώς σήμερα ολοκληρώνεται ένα πολύ ωραίο ταξίδι εδώ στην ΕΡΤ, στη δημόσια τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, τον Διευθυντή Ειδήσεων και πολλούς άλλους.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δώσατε να είμαι εδώ στη δημόσια τηλεόραση, να καλύψω μικρά και μεγάλα γεγονότα για τη χώρα μας και τον κόσμο. Για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ, εις το επανιδείν. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι» ανέφερε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.