Νεσχάν Μουλαζίν: «Γι' αυτό αναβάλαμε τον γάμο»

«Οι ετοιμασίες δεν πάνε πολύ γρήγορα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Νεσχάν Μουλαζίν: «Γι' αυτό αναβάλαμε τον γάμο»

Η Νεσχάν Μουλαζίν παραχώρησε δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα», οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7. Το μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις ετοιμασίες για τον γάμο -με τον οποίο είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα με την πρόσφατη ανάρτησή της - που καθυστερούν και για τον λόγο που ο πατέρας της, δεν της μιλούσε.

Οι δηλώσεις της Νεσχάν Μουλαζίν

«Οι ετοιμασίες δεν πάνε πολύ γρήγορα, τώρα θα κάνουμε πολιτικό γάμο. ''Χάσαμε'' ανθρώπους από τις οικογένειες μας, γι' αυτό αναβάλαμε τον γάμο, μετά ήρθε και ο κορωνοϊός», ανέφερε αρχικά η Νεσχάν Μουλαζίν.

«Είχαμε πάει για το ηλιοβασίλεμα και γύρισα, είχε γονατίσει και μου έκανε πρόταση γάμου. Όσο ζούσα στην Τουρκία, αισθανόμουν Ελληνίδα, μεγαλώσαμε με τα έθιμα της Πάργας. Αν με βοηθήσει ο Θεός θα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια», προσέθεσε.

Για το μόντελινγκ και για τον λόγο που δεν της μιλούσε ο μπαμπάς της είπε πως, «στο επάγγελμα μου δεν βρήκα δυσκολία, είχα βγει Μις Τουρκία στα 17 μου. Ο μπαμπάς μου όταν είδε δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ είπε να με στηρίξει. Δυσκολεύτηκε όταν ήρθα Ελλάδα. Δεν μου μίλησε 2 χρόνια ο πατέρας μου, έπαιρνα τηλέφωνο και μου το έκλεινε».

Για το GNTM αποκάλυψε πως, «δύσκολες δοκιμασίες όπως αυτές στο GNTM, τις λένε από τα κάστινγκ, αν δεν θέλεις δεν τις κάνεις».

Τέλος, για το νέο επαγγελματικό βήμα της, η Νεσχάν Μουλαζίν επεσήμανε ότι, «από τότε που σταμάτησα το μόντελινγκ κάνω κρατήσεις για πολυτελή σπίτια, αμάξια και ελικόπτερα».

«Την μητέρα του συντρόφου μου την φωνάζω "μαμά"»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα η Νεσχάν Μουλαζίμ η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο όπου αναμένεται να παντρευτεί καθώς είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα με την πρόσφατη ανάρτησή της όπου φαινόταν ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο, ενώ από την άλλη αποκάλυψε για την όμορφη σχέση της με την πεθερά της.

«Έχω βρει τον άνθρωπο της ζωή μου και είμαι πάρα πολύ τυχερή για αυτό. Είναι φτυστός ο πατέρας τους με απίστευτη ευγένεια, έτσι έχει μάθει από την οικογένειά του.

«Η μαμά του, είναι μαμά μου, μαμά τη φωνάζω» είπε η ίδια, αναφέροντας πως ο όρος "πεθερά" δεν της αρέσει καθόλου. Την λατρεύω, αισθάνομαι ότι έχω βρει την οικογένειά μου.»