Στιγμές ευτυχίας για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη - Βάφτισε την τρίτη του κόρη

Παρέα με τον καλό του φίλο Σπύρο Μπιμπίλα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη - Βάφτισε την τρίτη του κόρη

Ο Τζώνη Θεοδωρίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς την Τρίτη 5/7 βάφτισε και το τρίτο παιδάκι του, την όμορφη κορούλα του, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019. Την είδηση της βάφτισης έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος ήταν καλεσμένος στο μυστήριο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη βάφτιση της κόρης του Τζώνη Θεοδωρίδη

«Υπάρχουν κι ωραίες στιγμές! Από την βάφτιση της κορούλας του φίλου μας @johnytheodoridis με πολλούς φίλους στον Άγιο Νικόλαο Αλίμου... Με τον Γιώργο Χριστοδούλου, τον Αντωνη Αλεξίου, τον Γιάννη Διαμαντόπουλο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έχει ακόμα δύο παιδιά, τη Μελίτα, την οποία έχει αποκτήσει με τη Βίκυ Πουλάκη, αλλά και την μικρότερη κόρη του με την νυν αγαπημένη του, τη σύζυγό του Σύλβια Δημητρακοπούλου που μόλις βάφτισαν.

βαφτιση κόρης Τζωνη Θεωδωριδη

βαφτιση κόρης Τζωνη Θεωδωριδη

βαφτιση κόρης Τζωνη Θεωδωριδη

Λίγα λόγια για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη

Γεννήθηκε στο Λίβανο, όπου και έζησε τα πρώτα εφτά χρόνια της ζωής του. Η μητέρα του ήταν Ελληνίδα και ο πατέρας του Λιβανέζος. Μετά τον χωρισμό των γονιών του εγκαταστάθηκε με την μητέρα του στην Αθήνα, αρχικά΄στο Αιγάλεω και έπειτα στην πλατεία Αμερικής. Το πραγματικό του όνομα είναι Ζαν Πιέρ Καϊρούς. Το καλλιτεχνικό του επώνυμο, το Θεοδωρίδης, είναι το επώνυμο του Έλληνα παππού του.

Εμφανίσθηκε στην πρώτη ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Μαζωμένου και σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από την αρχή της δεκαετίας του '80, ενώ ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του '90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό. Με αφορμή, ωστόσο, την προβολή στο εξωτερικό κάποιων επεισοδίων αυτών των σειρών, ο ηθοποιός ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με το σκηνοθέτη, διεκδικώντας μερίδιο αμοιβής του για πνευματικά δικαιώματα, το οποίο δεν του καταβλήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας (είχε ένα μπαράκι στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και όταν έκλεισαν την επιχείρηση, ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι όπου το 2013 εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών)

Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μελίτα. Στα τέλη του 2015 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γιατρό σύντροφό του.