Σασμός: Στιγμές χαράς για πρώην πρωταγωνίστρια - Βάπτισε τη μονάκριβή της κόρη

Και το όνομα αυτης...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σασμός: Στιγμές χαράς για πρώην πρωταγωνίστρια - Βάπτισε τη μονάκριβή της κόρη

Ο Σασμός ετοιμάζεται να ρίξει φινάλε για την πρώτη του συγκλονιστική σεζόν και όπως είναι λογικό η οποιαδήποτε λεπτομέρεια είτε γύρω από τα γυρίσματα, είτε γύρω από την προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών απασχολούν πολύ το κοινό. Έτσι, όπως έγινε γνωστό και από το προσωπικό της προφίλ στο instagram η Ναταλία Δήμου, η τηλεοπτική Στεφανία βάπτισε την πρώτη της κορούλα, ανεβάζοντας μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες από την τελετή.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός έχει παίξει και σε άλλη σειρά του Alpha, το Αγγελική, με πρωταγωνιστές τους Μαίρη Μηνά, Γιώργο Χρυσοστόμου, Μιχάλη Λεβεντόγιαννη, Ιωάννη Παπαζήση. Τότε είχε μαθευτεί ήδη πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενώ είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Δήμου για τη βάπτιση της κόρης της και το όνομα που πήρε

Η Δήμου λοιπόν μαζί με το σύζυγό της Αλέξανδρο Φούκη βάπτισαν τη λατρεμένη τους κόρη και το όνομα αυτής είναι Διώνη!

Να υπενθυμίσουμε πως στον “Σασμό” η Ναταλία Δήμου υποδύθηκε τη Στεφανία, μια τραγουδίστρια παλιά γνώριμη του Καραπάνου.

«26.06.22. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς για την τόσο όμορφη βάφτιση που δημιουργήσαμε. Την εταιρία @..., με τις εκπληκτικές δημιουργίες της! Προσκλητήρια, σουπλά, την καπελιέρα μας και ό,τι έχει να κάνει με τις εκτυπώσεις! Τίνα είσαι μοναδική!!!

Την @..., με την οποία από την πρώτη στιγμή ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, την λάτρεψα και είναι η καλύτερη διοργανώτρια!!!

Την @... ,που με συγκίνησε με κάθετι που δημιούργησε για την κορούλα μου και εμάς.

Την @...για τις πιο νόστιμες και σικ δημιουργίες της και όχι μόνο!!!

Την @..., για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των λουλουδιών και την ευγένειά της!!!

Εύχομαι και σε επόμενες γλυκές στιγμές», έγραψε η Ναταλία Δήμου.

Η βάπτιση της κόρης της Ναταλίας Δήμου από το Σασμό

«Θα δείτε πράγματα που θα...» - Το spoiler ''φωτιά'' για το τέλος του Σασμού

Με τις εξελίξεις να έχουν πάρει φωτιά ακόμα και ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Λάλος μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Happy Day και προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7 παραδέχτηκε στις κάμερες, πως το τέλος θα είναι συγκλονιστικό και πως το κοινό θα εκπλαγεί, αφού λέγεται πως στον αναμενόμενο γάμο της χρονιάς θα χυθεί αίμα.

«Ο κόσμος χειροκρότησε όταν μπήκα στο θέατρο. Τι να πω; Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα από την επιτυχία της σειράς.

Ο Σασμός είναι μια επιτυχία μετά από 20 χρόνια πορείας και κάπως το βρίσκω ότι ήταν φυσιολογικό. Μια ολόκληρη σεζόν ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ και εμείς του έχουμε ετοιμάσει για το φινάλε κάτι πάρα πολύ δυνατό. Θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν».