«Έκανε κατάχρηση εξουσίας» - Το άγνωστο περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα

«Για μένα δεν ήταν ποτέ»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έκανε κατάχρηση εξουσίας» - Το άγνωστο περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 5/7. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της, την απώλεια της αδελφής της, αλλά και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Ρώπα

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δε σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Για την απώλεια της αδερφής της, η Χρύσα Ρώπα είπε: «Έκανα σεργιάνι στο θέατρο για να μαζέψω λεφτά όταν αρρώστησε. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου».

Η Χρύσα Ρώπα ανέφερε για το γάμο της: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα».

Κλείνοντας, η Χρύσα Ρώπα είπε: «Δεν υπήρχε διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρη;”. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.

Οφείλω να πω, όπως είπε και η Ελένη Ράντου, ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ».

«Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη»

Το πρωί της Πέμπτης 24/02 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η καθηλωτική συνέντευξη που παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτά». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια αλλά και το πως έμαθε ότι είναι άλλοι οι φυσικοί της γονείς.

«Επένδυσαν σε εμένα οι θετοί γονείς μου. Δεν είχαν παιδιά, διάλεξαν ένα, ψάξανε αρκετά και τους κάθισε αυτό το παιδί. Πήραν, λοιπόν, ένα παιδί, φαντάσου τώρα την Ελλάδα του 1956, σκοταδισμός. Εγώ ήμουν από μωρό με τους θετούς μου γονείς.

Όταν πήγε η μαμά μου, που μας γέννησε, να γεννήσει, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα το πήραν και το άλλο το άφησαν. Πριν γίνει η αποκάλυψη αυτή, για τη δίδυμη αδερφή μου, τα Χριστούγεννα με πήρε η μαμά μου και με πήγε στο θείο και τη θεία, που ήταν και η αδερφή μου», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Πήγαμε και είδα την Αναστασία, την αδελφή μου, κι επειδή ήταν διακοπές την πήραμε σπίτι μας. Στη γειτονιά ήμασταν καινούργιου, μας είδαν και κατάλαβαν, πώς μοιάζουμε τόσο πολύ; Πώς είναι τόσο όμοια αυτά τα δύο παιδιά; Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι είναι οι φυσικοί μου γονείς».