«Ένας πελάτης που είχε πιει μου έβγαλε...» - Ο Νεκτάριος Σφυράκης σοκάρει με τις αποκαλύψεις του

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωνιάτικα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ένας πελάτης που είχε πιει μου έβγαλε...» - Ο Νεκτάριος Σφυράκης σοκάρει με τις αποκαλύψεις του

Ο Νεκτάριος Σφυράκης - ο οποίος πρόσφατα πρόεβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του - παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 5/7.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα υψηλά νυχτοκάματα του παρελθόντος, την θαυμάστρια που δεν έβγαινε από το καμαρίνι του, αλλά και τον φίλο του που του έβγαλε όπλο επειδή δεν είπε το τραγούδι που του ζητούσε.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Σφυράκη

«Το κοινό που ερχόταν κάποτε να μας ακούσει, ξόδευε πολλά χρήματα, κάποιοι άλλαζαν αυτοκίνητο κάθε μήνα. Παλαιότερα όλα εξαρτιόντουσαν από το πόσο σε έπαιζε η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ο Τύπος. Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 ευρώ τη βραδιά, όχι εγώ.

Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Κατέβηκα από την πίστα κι ένας πελάτης που είχε πιει μου έβγαλε πιστόλι γιατί δεν είπα ένα τραγούδι που ήθελε. Ήταν φίλος και μετά μου ζήτησε συγγνώμη», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης είπε στη συνέχεια: «Είχα μια θαυμάστρια που ήταν πολύ πιεστική και δεν έφευγε από το καμαρίνι. Δεν ακούω τραπ μουσική, ούτε θα συνεργαζόμουν με κάποιον τράπερ. Οι στίχοι της τραπ στερούνται φαντασίας. Δεν είναι έτσι η ελληνική κοινωνία».

«Μακάρι να...» - Ο Νεκτάριος Σφυράκης "σπάει" τη σιωπή του για την σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Τι λες τώρα, το Σάββατο 11/6 και πέρα από την καριέρα του και την περιπέτεια υγείας που έζησε λίγο διάστημα πριν, μίλησε για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία ανυπομονεί να γίνει γιαγιά και με την οποία η σχέση τους φημολογούνταν ως "ψεύτικη" για εμπορικούς σκοπούς. Έτσι, ο ίδιος αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβαινε.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την τραγουδίστρια με τα καλύτερα λόγια και εξήγησε πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ ένα απλό εμπορικό κόλπο. Το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες καλλιτέχνες αποτέλεσε έναυσμα για τους δημοσιογράφους, ώστε να την σχολιάσουν και να προκαλέσουν με τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ όταν άρχισε το οικονομικό τοπίο να μας δίνει τέτοιες εντολές, ότι παιδιά φύγετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα πράγματα έχουν γίνει στραβά», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την Άντζελα Δημητρίου τόνισε: «Υπήρξε σχέση κανονικά. Ήταν μία περίοδος που δεν κατάλαβα πως έγιναν τα πράγματα, τόσο πολύ γρήγορα… Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακό τρικ, δεν ήταν εύρημα. Περάσαμε μία όμορφα μία συγκεκριμένη περίοδο και όπως όλα, είχε ένα φινάλε.

Το να είσαι σε σχέση με την No1 πανελλαδικά τραγουδίστρια, την Άντζελα Δημητρίου, επικοινωνιακά σου δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί σου. Την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν ένα πείραμα που έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα. Όταν έχεις μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει να γεμίσεις το ψυγείο, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός».

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που βίωσε, ανέφερε: «Ήταν κάτι απρόσμενα άσχημο. Έκανα κάποιες εξετάσεις από σύμπτωση, επειδή είχα βάλει ένα στοίχημα και ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο στο νεφρό. Χειρουργήθηκα ρομποτικά και έκανα μερική νεφροκτομή. Σήμερα είναι όλα καλά».