Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γαρμπή μετά την είδηση πως νοσεί με κορωνοϊό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γαρμπή μετά την είδηση πως νοσεί με κορωνοϊό

Για πρώτη φορά ενώνουν τις φωνές τους η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης και παρουσιάζουν ένα τέλειο ντουέτο και συγκεκριμένα ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά hits της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω», λίγο μετά την είδηση της τραγουδίστριας πως νοσεί από κορωνοϊό.

Η Καίτη Γαρμπή κι ο Θοδωρής Φέρρης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους

Το «Όλα Στα Καταλογίζω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στο stage των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.

Τη νέα ενορχήστρωση έκαναν ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Στέλιος Παπακοσμίδης.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.

Πανζουρλισμός στην συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή για μια μοναδική συναυλία, μετά από αυτή στο Βεάκειο, με σκοπό να ξεσηκώσει τους Έλληνες που ζουν εκεί. Τραγούδησε στο στάδιο «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο και επικράτησε χαμός με τον κόσμο που παρευρέθηκε για την ίδια και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά.

Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε ένα βίντεο από το live της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε το κοινό της που έδωσε το παρών και την αποθέωσε.

«Συγκλονιστική εμπειρία η εμφάνιση μας στο Λονδίνο! Η κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων του εμβληματικού @tottenhamhotspurstadium άνοιξε για μουσικό event πρώτη φορά το Σάββατο 25/6/2022 και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που εγκαινίασε το χώρο! Η αίθουσα γέμισε από Έλληνες που μας υποδέχτηκαν με αγάπη κι ενθουσιασμό και στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν μαζι μας για 3 ολόκληρες ώρες!

Μοιραστήκαμε τραγούδια, αγκαλιές και εκατοντάδες φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος! Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς γι αυτή τη μαγική βραδιά, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον @dionisis_sxoinas για το guest του και φυσικά τους διοργανωτές, τον @polisp και τον @djandreasm της @greeklondonlive που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο:

Να παίξει για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής σε έναν από τους χώρους του ΝΑΟΥ, του γηπέδου της Tottenham και να μετατρέψουν τη σουίτα του αρχηγού της ομάδας σε καμαρίνι για το γκρουπ μας! Ευχαριστούμε πολύ και παραδίδουμε τη σκυτάλη στους Guns n roses και στη Ladygaga που θα παίξουν μετά από μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.