Απίστευτο! Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε τα μαλλιά του...

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε τα μαλλιά του...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελούσε πάντα μία εκκεντρική παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς οι εμφανίσεις του αποτελούνται από πολλά χρώματα και σχέδια, είτε στα ρούχα του είτε στα αξεσουάρ του, ενώ γενικότερα ο ίδιος εκφράζεται έντονα μέσα από τα look του. Άλλη μία εμφάνιση ήταν και αυτή που πραγματοποίησε δίπλα στην οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά επέλεξε να αλλάξει τα μαλλιά του και να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του. Φυσικά, δεν θα επέλεγε ένα απλό και συνηθισμένο χρώμα, καθώς έβαψε τα μαλλιά του σε πράσινο χρώμα και ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με αυτή την ανάρτηση θέλησε, μάλιστα, να ενημερώσει το κοινό του για την φιλανθρωπική συναυλία που ετοιμάζει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη με τα νέα του μαλλιά

«Κυρίες και κύριοι πάμε για παραΜΑΖΩμα αύριο στην Πάτρα στις 12:30 όπου μαγειρεύουμε όλοι μαζί, τρώμε όλοι μαζί με τον @oallosanthropos στην πλατεία Όλγας και ΦΥΣΙΚΑΑΑΑ στις 21:00 συναυλία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο... ΜΑΖΩχτείτε! Την αγάπη μου.. Πάτρα Πάτρα όλα δικά σου..», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Γιώργος Μαζωνάκης

«Ένα όνειρο ήταν να βγούμε...»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 24/6. Ο τραγουδιστής, πέρα από τους επαγγελματικούς λόγους, βρήκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει και τα φιλανθρωπικά αισθήματα, που τον διακατέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, βοήθησε στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσε ο ” Άλλος Άνθρωπος”. Εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο ταλαντούχος ηθοποιός πλέον αναφέρεται στην ταινία, την οποία συμμετέχει και κέρδισε το βραβείο στις Κάννες, με θέμα την ανθρώπινη επαφή.

«Ένα όνειρο ήταν να βγούμε έξω από τα σύνορα της χώρας με την ελληνική γλώσσα φυσικά. Και αυτό έγινε φέτος με τον Arash που κάνουμε μια συνεργασία στα ελληνικά και στη δική του γλώσσα, τα φαρσί. Και μέχρι τώρα φαίνεται ότι το έχουν αγαπήσει και το έχουν στείλει στον ουρανό».