Πιο ερωτευμένος από ποτέ - Το τρυφερό βίντεο του Snik με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου

Δεν κρύβουν πια την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πιο ερωτευμένος από ποτέ - Το τρυφερό βίντεο του Snik με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει ο Snik ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Ιωαννίδου και δεν το κρύβουν πια.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι αχώριστοι και τρελά ευτυχισμένοι και φυσικά απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στο έπακρο, παρά το σάλο που είχε δημιουργηθεί με ένα βίντεο που την αποκαλεί "πατσαβούρα". Τις τελευταίες μέρες, ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου βρίσκονται εκτός Αθηνών, με τον πρώτο σήμερα Τρίτη 6/7 να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα τρυφερό βίντεό τους.

Το τρυφερό βίντεο Snik - Γιώτας Ιωαννίδου

Με στράπλες τοπ και διχτυωτό παντελόνι - Στο πάρτι της Τούνη η νέα σύντροφος του SNIK

Ο SNIK όσο και να μην θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του είναι ένα πρόσωπο, που κάθε του κρυφό και φανερό βήμα ενδιαφέρει και ενθουσιάζει τον κόσμο. Η νέα του σχέση λοιπόν μπορεί να μην έχει γίνει επίσημη από τον ίδιο, τα social media τον πρόδωσαν ωστόσο.

Ένα κοινό ταξίδι τους στο Παρίσι και οι φωτογραφίες τους από το πολύ χλιδάτο ξενοδοχείο, που έμειναν στάθηκαν αφορμή να καταλάβουμε πως ο τράπερ και η 23χονη Γιώτα Ιωαννίδου δεν είναι απλώς φίλοι. Κάτι τρέχει ανάμεσα τους και αυτό είναι πολύ όμορφο.

Η κοπέλα έχει ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και από τις δημοσιεύσεις της βλέπουμε να έχει έντονη κοινωνική ζωή κα γενικά να κυκλοφορεί σε ωραία μέρη και μαγαζιά. Με το τελευταίο μάλιστα post της θυμηθήκαμε, πως έχει επαφές με την Ιωάννα Τούνη, μιας και τα δύο κορίτσια μένουν στη Θεσσαλονίκη και η Γιώτα παλιότερα είχε ποζάρει για τη συλλογή ρούχων της influencer.

Πιο αναλυτικά βρέθηκε στα γενέθλια του μαγαζιού της την Πέμπτη 16/6 με σκοπό να γιορτάσει τον έναν χρόνο λειτουργείας του Bubblegun.

Γιώτα Ιωαννίδου - Τούνη

Βubblegun