H ανάρτηση του Ματέο Παντζόπουλου με την Γαία Μερκούρη από την παραλία του Onar στην Άνδρο

Διαφημίζει τις ομορφιές του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H ανάρτηση του Ματέο Παντζόπουλου με την Γαία Μερκούρη από την παραλία του Onar στην Άνδρο

Στην Άνδρο βρίσκεται η Γαία Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο, όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζευγάρι μένει στο εντυπωσιακό σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, του οποίου ανήκει και το ξενοδοχείο Onar - δείτε πόσο κοστίζει ένα βράδυ τον Αύγουστο.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με κορωνοϊό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και πολλές τραγωδίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως ήδη έχει κάνει πολύς κόσμος, έτσι και Γαία με Άγγελο αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα για να είναι δίπλα από το τη θάλασσα.

Η ανάρτηση που έκανε Ματέο στο λογαριασμό στο Onar με την Γαία

Όπως είναι γνωστό, ο Ματέο Παντζόπουλος χειρίζεται τον λογαριασμό του ξενοδοχείου Onar στο Instagram. Χθες λοιπόν (5/7) δημοσίευσε μια φωτογραφία της Γαίας από την παραλία ακριβώς κάτω από τα καταλύματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες που μαρτυρούν τι πεθερά είναι η Ελένη Μενεγάκη

Ο φακός τού YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα πριν από λίγες ημέρες την παρουσιάστρια του MEGA στο λιμάνι της Ραφήνας στο τζιπ της και με συντροφιά τον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο Λάτσιο αλλά και την Γαία Μερκούρη.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν το κρύβει, με δεκάδες στιγμιότυπα στα social να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα Άχλα πλέον έχουν γίνει ο ονειρεμένος προορισμός τους, με τους δυο τους να χαίρονται τον έρωτά τους by the sea και με την ευλογία της... μητέρας, που είναι τρισευτυχισμένη με αυτή την σχέση, στηρίζοντας πάνω απ' όλα τις επιλογές του γιου της στην προσωπική του ζωή.

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό you

Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο καράβι και αναχώρησαν γεμάτοι χαρά και όρεξη για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.

Μενεγάκη Λάτσιος Γαία περιοδικό you

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν ήταν μόνο η διασκέδαση αλλά και να επιβλέψουν τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν αυτή την περίοδο στο Onar . Στη καρότσα του αγροτικού τής παρουσιάστριας του MEGA βρίσκονταν φορτωμένα φυτά, που προορίζονταν για μεταφύτευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διατηρεί στα Άχλα ο Μάκης Παντζόπουλος - ολόκληρο είναι δομημένο γύρω από την παρθένα φύση, με ελάχιστες επεμβάσεις.

Η Ελένη επιβλέπει αλλά και ασχολείται ενεργά με τις εργασίες που γίνονται κάθε χρόνο για την ανακαίνισή του, ενώ και ο Άγγελος περνά εκεί τα καλοκαίρια του, βοηθώντας σε οτιδήποτε χρειαστεί.