«Λυπάμαι πάρα πολύ» - ''Κόλαφος'' ο Λάκης Γαβαλάς με το GNTM

Οι άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Λυπάμαι πάρα πολύ» - ''Κόλαφος'' ο Λάκης Γαβαλάς με το GNTM

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, οι οποίες πρβλήθηκαν την Τετάρτη 6/7. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το GNTM, τον Γιώργο Καράβα, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι, γιατί είναι ένα παιδί με μια υπόσταση πολύ πιο συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα.

Έχω ένα κασέ που είναι αυτό, αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ. Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM», ανέφερε ακόμη - ο οποίος έχει ξανασχολιάσει πρόσφατα τα φρύδια της Χατζηπαντελή.

Ο πραγματικός λόγος που ο Λάκης Γαβαλάς έριξε άκυρο στο GNTM

Η κάμερα του Happy Day "τσάκωσε" τον Λάκη Γαβαλά, και σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής το πρωί της Τετάρτης 29/6, αναφέρθηκε "έξω" από τα δόντια στον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε να αρνηθεί να συμμετέχει στον νέο κύκλο του GNTM 5.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που έχει τοποθετηθεί για την Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και για τη Βίκυ Καγιά, αρχικά αρνήθηκε εξαιτίας άλλων συμφωνιών που είχε ήδη κλείσει.

«Δέχτηκα πρόταση για το coaching. Ήθελα να είμαι coach, αν και εφόσον ήμουν σε ένα τέτοιο σόου. Δεν μπορούσα να ακυρώσω άλλες συμφωνίες που είχα, επειδή τα γυρίσματα ήταν πάρα πολύ μακράς διάρκειας και καθημερινά».

«Πάλιωσε πάρα πολύ στα μάτια μου αυτό το πράγμα. Αν αυτή δεν μικρύνει τα αυτιά, δεν μεγαλώσει τον αφαλό, δεν κάνει ένα ξανθό, δεν φοράει καπέλα, μιας και μου λένε ότι είναι στυλιστικά ανήσυχη, δεν θα ασχοληθώ ξανά. Θέλω να διασκεδάζω τον κόσμο, με τα ρούχα του με όλα του και να έχω μια κριτική φρέσκια κάθε φορά, συνέχεια να λέω τα ίδια δεν με ενδιαφέρει».