Η άγνωστη ιστορία της Νατάσας Θεοδωρίδου για την Μαρινέλλα - «Είμαι πανευτυχής, εκείνη είναι ο λόγος που...»

Δεν το είχε ξαναπεί ποτέ της και βρήκε την ευκαιρία!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η άγνωστη ιστορία της Νατάσας Θεοδωρίδου για την Μαρινέλλα - «Είμαι πανευτυχής, εκείνη είναι ο λόγος που...»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βιώνει σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες φάσεις της καριέρας της μιας και μετά την κυκλοφορία μίας ακόμη επιτυχίας της, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές συναυλίες της, και το βράδυ της Τρίτης 5/6, μαζί με την κορυφαία Μαρινέλλα, "βούλιαξαν" κυριολεκτικά το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, μιας και η βραδιά ήταν sold out.

Σε δηλώσεις τους στις κάμερες, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό της που τραγουδούσε μαζί με το είδωλό της, την Μαρινέλλα, και μίλησε για εκείνη με λόγια θαυμασμού και αγάπης ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον λόγο που ξεκίνησε να τραγουδά.

Η αποκάλυψη της Θεοδωρίδου με αφορμή την Μαρινέλλα

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τραγουδήσαμε» δήλωσε η Μαρινέλλα, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε ευτυχής και είπε πως ο λόγος που τραγουδάει είναι η Μαρινέλλα.

Τεράστιο με μαρμάρινη σκάλα - "Βασιλικό" το σαλόνι της

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες τραγουδίστριες είναι χωρίς αμφιβολία η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν τραγουδά μονάχα στις δημόσιες νυχτερινές της εμφανίσεις, αλλά και στο σπίτι της και συγκεκριμένα στο σαλόνι.

Η ίδια σε πολύ συχνή βάση δημοσιεύει live βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να διασκεδάσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Σχεδόν κάθε φορά βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο μάλιστα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και ευρύχωρο.

Όπως βλέπουμε από πολλές φωτογραφίες και βίντεο, επικρατεί το μάρμαρο ενώ στο κέντρο του σαλονιού υπάρχει μία επιβλητική, μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο.

Μαρμάρινο όμως είναι εξίσου και το δάπεδο του σαλονιού και η τραπεζαρία. Επίσης, οι πολυθρόνες και οι καρέκλες βρίσκονται σε γκρι και γήινες αποχρώσεις, όπως και οι κουρτίνες, ενώ εντυπωσιακοί είναι και οι μοντέρνοι πίνακες με το συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων, τα οποία μάλιστα είναι έργα της κόρη της, Χριστιάννας, με την οποία είναι μάλιστα ολόιδιες.

Αναφορικά τώρα με την διακόσμηση, βλέπουμε minimal βάζα με λουλούδια και μια σειρά από βιβλία και μια κιθάρα κάτω από τη σκάλα του σαλονιού.