Παραλίγο και θα τα βλέπαμε όλα! Γλύτωσε στο παρά τσακ η Καινούργιου να μην γίνει "ατύχημα"

«Ξεκουμπώνει, μην βρεθούν όλα έξω!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραλίγο και θα τα βλέπαμε όλα! Γλύτωσε στο παρά τσακ η Καινούργιου να μην γίνει

Λίγες μέρες μόνο έμειναν μέχρι να κλείσει η φετινή σεζόν και για την Κατερίνα Καινούργιου και το Super Κατερίνα, και σήμερα Τετάρτη 6/7 η παρουσιάστρια εμφανώς χαρούμενη καλωσόρισε το κοινό της μέσα από τη συχνότητα του Alpha! Αυτές τις μέρες μάλιστα φαίνεται πιο ευδιάθετη από ποτέ, και κυριολεκτικά λάμπει, επομένως πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ειδικότερα μετά το ταξίδι της στο οποίο δεν αποκάλυψε με ποιον πήγε...

Το "ατύχημα" της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

Ωστόσο όταν καλημέρισε τους τηλεθεατές, με μία κίνησή της, κατάλαβε ότι η μπλούζα της "παίζει" και τότε με πολύ χιούμορ άρχισε να "φωνάζει" να την βοηθήσουν προκειμένου να μην γίνει κανένα ατύχημα και βγουν έκω όλα όπως χαρακτηριστικά είπε γελώντας όπως και οι υπόλοιποι στο πλατό...

Τέλος η Super Κατερίνα από τον ALPHA - Η εκπομπή που θα πάρει την θέση της

Tην Παρασκευή 9/7 η εκπομπή της τελειώνει για την φετινή σεζόν -από την οποία τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν εκτός λόγω υγείας- για αυτό και την θέση της φυσικά θα την πάρει για αυτό το καλοκαίρι μια νέα εκπομπή.

Συγκεκριμένα, θα μας μεταφέρουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου και η Αλεξάνδρα Καϋμένου, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου από τις 09:30 έως τις 13:00 και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Η ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Alpha τώρα», έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών.

Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Τέλος η Super Κατερίνα από τον ALPHA