Τέλος στο μυστήριο - Με αυτό τον επιχειρηματία ταξίδεψε στην Ρώμη η Κατερίνα Καινούργιου

Και όμως αυτός είναι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος στο μυστήριο - Με αυτό τον επιχειρηματία ταξίδεψε στην Ρώμη η Κατερίνα Καινούργιου

Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, πως ταξίδεψε στην Ρώμα με κάποιον που... δεν ήθελε να μαθευτεί, ξεκίνησαν οι φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη με τον οποίο έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ίδια ωστόσο, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά - και ούτε φαίνεται πως θα το κάνει - για τον άνδρα που την συνόδευσε στο ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία. Η εφημερίδα Real life όμως, έκανε την αποκάλυψη.

Με αυτό τον επιχειρηματία πήγε στην Ρώμη η Καινούργιου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κατερίνα Καινούργιου επιθυμούσε να κάνει ένα όμορφο ταξίδι και προσκάλεσε τον πρώην σύντροφό της. Εκείνος έχοντας ελεύθερο Σαββατοκύριακο δέχτηκε την πρόταση. Στην Αιώνια Πόλη, επισκέφθηκαν πολλά μνημεία όπως το Πάνθεον, τη Fontana di Trevi και το Castle Sant'Angelo.

Μπορεί βέβαια να πέρασαν μαζί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, ωστόσο αυτό δεν υποδηλώνει πρόθεση επανασύνδεσης. Εξάλλου αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές χωρίς όμως να αναστρέφεται η απόφαση να διακόψουν τη σχέεση τους. Κανένας όμως δεν ξεχνάει τις όμορφες στιγμές που έζησαν.

Καινούργιου Τσαγκρίδης

Το σπίτι που μένει μετά το χωρισμό τους

Σε νέο σπίτι μετακόμισε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στα βόρεια προάστια και να μείνει στο κέντρο της Αθήνας. «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου πριν μερικές στον αέρα της εκπομπής της.

Μάλιστα, η ίδια έχει μοιραστεί ήδη μερικά στιγμιότυπα από το νέο της σπίτι, το ίδιο όμως έκανε και το απόγευμα της Παρασκευής 20/5, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στα εν λόγω στιγμιότυπα βλέπουμε την αγαπημένη της γωνία του σπιτιού, όπου υπάρχει ένα λευκό πουφ, ένα μαρμάρινο τραπεζάκι με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρα κεριά, ενώ στον τοίχο υπάρχουν κάποιες χρυσές απλίκες, που δημιουργούν έναν ωραίο φωτισμό στο σπίτι.

«Η αγαπημένη μου γωνίτσα… Το σπίτι μου γέμισε με υπέροχα φωτιστικά…», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αγαπημένη γωνία του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου

Η αγαπημένη γωνία του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου φωτογραφίες