Δύο Ξένοι: Στράφηκε προς το Θεό - Πως είναι σήμερα η Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της Ντένη Μαρκορά

Για βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύο Ξένοι: Στράφηκε προς το Θεό - Πως είναι σήμερα η Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της Ντένη Μαρκορά

Μπορεί η Ντίνα Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, να αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στο ρόλο της στην σειρά του MEGA, Δύο Ξένοι, όπου υποδύθηκε την Ντένη Μαρκορά, ωστόσο, πολλά σχόλια είχε τραβήξει και η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της.

Την Μαρούσκα είχε υποδυθεί Καλλιόπη Ταχτσόγλου. Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1961 στην Πλατανόβρυση Δράμας. Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη απ' όπου αποφοίτησε το 1983.

Από το 1984 μέχρι σήμερα εργάζεται στο θέατρο (Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης, θέατρον ΑΤΤΙΣ, θέατρο εμπρός, ομάδα Θέαμα, ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας και Σερρών, Θέατρο Λαμπέτη, Σμαρούλα, Παρκ, Ακάδημος κ.α) ενώ για αρκετά χρόνια λάμβανε μέρος σε διάφορες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές.

Από την τηλεόραση ωστόσο, έχει εξαφανιστεί. Τελευταίες τηλεοπτικές της εμφανίσεις ήταν το 2009 στους Λατρεμένους μου Γείτονες του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε την Φωφώ στο επεισόδιο "Το μυστικό του Κίσσαβου", αλλά και την ίδια χρονιά στην ΕΤ1, στον Καρυωτάκη.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει στραφεί προς το Θεό, και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της.

Έτσι είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους

Ποια ηθοποιός παραλίγο να παίξει τη Ντένη Μαρκορά;

H κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Οδυσσέα Σταμούλη και οι δυο τους θυμήθηκαν άγνωστα περιστατiκά από τα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας trivia για τους πρωταγωνιστές που άφησαν ιστορία στην ιδiωτική τηλεόραση και που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αποκάλυψε αρχικά πως η αρχική σκέψη του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου για τον ρόλο της μητέρας του Κωνσταντίνου Μαρκορά, Ντένης δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα αλλά η Νόνικα Γαληνέα.

Τη Νονίκα Γαληνέα είχε υποδείξει αρχικά η παραγωγή για το ρόλο της Ντένης Μαρκορά

Μάλιστα, όπως φαίνεται ούτε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια ήταν η αρχική σκέψη των σεναριογράφων, καθώς όπως είπε η ηθοποιός, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας, είχαν γραφτεί αρχικά για τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ελένη Κούρκουλα.