«Ψυχή δεν είδα, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας...» - Ξέσπασε σε γέλια ο Αλέξης Κούγιας έξω από το δικαστήριο

Οι απίστευτες δηλώσεις στο Πρωινό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ψυχή δεν είδα, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας...» - Ξέσπασε σε γέλια ο Αλέξης Κούγιας έξω από το δικαστήριο

Το πρωί της Τετάρτης 6/7, έγινε εμφανές για ακόμη μία φορά πως η "κόντρα" του Αλέξη Κούγια με τον Σπύρο Μπιμπίλα καλά κρατεί, και πως δεν φαίνεται να μπαίνει φρένο στις δηλώσεις που κάνει ο ένας προς τον άλλο σύντομα. Με αφορμή λοιπόν το κάλεσμα που έκανε το ΣΕΗ για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα, και ειδικότερα όταν ρωτήθηκε για τον κ. Μπιμπίλα η αντίδρασή του ήταν πρωτοφανής.

Η αντίδραση του Κούγια όταν ρωτήθηκε για τον Λιγνάδη

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Μπιμπίλα, έβαλε τα γέλια. «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Και το πρωί που ήρθα και μετά στη διακοπή δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας».

Το σκηνικό εξόργισε την Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκαν στο στόχαστρό του, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μετά την μετάδοση του βίντεο δε παρέλειψε να σχολιάσει με τη Φαίη να γίνεται πυρ και μανία.

«Μου έφτιαξε τη μέρα. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», είπε στη συνέχεια γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι αστείο;», αναρωτήθηκε με πολύ αυστηρό ύφος η Φαίη Σκορδά.

«Του φαίνεται αστείο γιατί λέει υπέγραψαν 353 και ήταν μόνο 2 απέξω. Τον ξαναείπε πάλι Μπίμπιλα. Είπε και για σένα», πρόσθεση ο Γιώργος με την Φαίη να τον ρωτά: «Περιμένετε να απαντήσω»;

«Δεν θα απαντήσω για εμένα, θα απαντήσω σε κάτι το οποίο μάλλον ο κ. Κούγιας δεν το γνωρίζει και οι επιστήμονες του δικού του χώρου, γιατί προφανώς δεν παρακολουθεί τις δικές μας εκπομπές. Από ένα σημείο και μετά, η επικαιρότητα επειδή είχε να κάνει με θύματα και με ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν, άλλαξε η σκαλέτα όχι μόνο αυτής της εκπομπής, άλλαξε το περιεχόμενο πολλών εκπομπών και από τη μαγειρική και τα ζώδια -που δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση, ίσως κάποιες εκπομπές να είχαν γλέντι και χορό- επειδή άλλαξε η καθημερινότητά μας, άλλαξε η ζωή μας με τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται και προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές μέχρι και σήμερα σε μια άλλη καθημερινότητα.

Γι’ αυτό τον λόγο εγώ έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Φιλοξενήσαμε στην εκπομπή τον κ. Τσαφούλια, τον κ. Δεληβοριά, τον κ. Καραντζά σε ένα άλλο πλαίσιο, χωρίς να πηγαίνει στοχευμένα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν ήταν προσωποποιημένα για τον πελάτη του», εξήγησε η Φαίη Σκορδά.