«Τις γραφικότητες του...» - Οι αιχμές και τα ''καρφιά'' του Μπιμπίλα για τον Αλέξη Κούγια

«Κάνει εντυπώσεις στο κοινό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τις γραφικότητες του...» - Οι αιχμές και τα ''καρφιά'' του Μπιμπίλα για τον Αλέξη Κούγια

Την Τετάρτη 8/6 συνεχίστηκε η δίκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς καταθέτει άλλο ένα θύμα κατά του ηθοποιού - σκηνοθέτη. Έτσι λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας παρευρέθη στο Μικτό ορκωτό και έκανε δηλώσεις στo Super Κατερίνα αναφερόμενος και στην επίμαχη διαγραφή του πελάτη του από το ΣΕΗ.

Στη συνέχεια λοιπόν, ο Μπιμπίλας μίλησε μέσα από το πάνελ τη ίδιας εκπομπής μιας και είναι ο πρόεδρος του ΣΕΗ και θέλησε να απαντήσει για όσα είπε ο νομικός. Η μεταξύ τους κόντρα και θέλησε να τονίσει πως έχει αρχίσει να κουράζεται με τις συνεχείς προσβολές του, τόσο για το πρόσωπο του όσο και για το σωματείο και τους ηθοποιούς.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Αλέξη Κούγια

«Δε μπορώ να σχολιάζω πια τις γραφικότητες του κύριου Κούγια. Αυτά που άκουσα είναι γεμάτα ανακρίβειες. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας που αναφέρει δεν ήταν ο ταμίας, είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΣΕΗ. Μας χαρακτηρίζει όλους αμόρφωτους ο κύριος μορφωμένος. Η ταμίας του σωματείου μας είναι γυναίκα εδώ και χρόνια και δεν είναι μάρτυρας στη δίκη.

Όλα αυτά που είπε ο κύριος Κούγιας είναι γεμάτα ανακρίβειες. Μιλά για παράνομη διαγραφή. Προφανώς και αυτά που λέει τα έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μιλά πάντα για μετριότητες αλλά μάλλον δεν έχει δει θέατρο στη ζωή του για να λέει τόσους ηθοποιούς μέτριους. Είναι προσβλητικά αυτά που λέει».

Oι δηλώσεις του Κούγια για τις εκλογές του ΣΕΗ και τη διαγραφή του Λιγνάδη

Πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να κάνει δηλώσεις στο Πρωινό και να τοποθετηθεί εκ νέου σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε και το «κύκλωμα δημοσιογράφων» που όπως ανέφερε κατευθύνει την κοινή γνώμη ουσιαστικά "εναντίον" του θεατρανθρώπου.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στον περίφημο μάρτυρα Ν.Σ. και τη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου που σε χθεσινή ανακοίνωσή του τη χαρακτήρισε μαζί με άλλους ως «κύκλωμα δημοσιογράφων».

«Έμαθα ότι δεν είναι δημοσιογράφος. Είναι μία κυρία με κατσαρά μαλλιά που είναι περιφερειακή σύμβουλος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Νόμιζα ότι είναι δημοσιογράφος. Δικαιολογείται η συμπεριφορά της απέναντί μου γιατί ήταν ιδιαίτερα εξυβριστική με έναν τρόπο αλητείας. Αντρικής αλητείας. Τώρα καταλαβαίνω ότι έχει μία στάση ζωής τέτοια. Αυτό μάλιστα που έκανε να διακόψει εσάς τους δημοσιογράφους πάλι με τέτοια επίθεση έδειξε τι άνθρωπος είναι. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες επιθέσεις. Αυτή την “κυρία” την αντιμετώπισα με χιούμορ».

Οι νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωσή για το «κύκλωμα δημοσιογράφων»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στις εκλογές του ΣΕΗ, τη διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στον Σπύρο Μπιμπίλα, αποκαλώντας τον πάλι ως “Μπίμπιλα”. «Δεν καταλαβαίνω τι αποφάσεις πολιτικές μπορεί να παίρνει ένα Σωματείο, δεν είναι η Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.