Η Λαμπροπούλου με μίνι, κολλητό φόρεμα - Καμία σχέση με την μαυροφορεμένη Βασιλική του Σασμού

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Λαμπροπούλου με μίνι, κολλητό φόρεμα - Καμία σχέση με την μαυροφορεμένη Βασιλική του Σασμού

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι σε μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή της μιας και τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουμε συνηθίσει τελευταία να την ακούμε περισσότερο για το ρόλο της ως Βασιλική στο ''Σασμό'' σχετικά με τα όσα ζει με τον Μαθιό.

Ο κανονικός της γάμος όμως αφορά στον Γιάννη Νταλιάνη, με τον οποίο έχει παντρευτεί και δεν έχει καμία σχέση με τον Σταματάκη. Μάλιστα την Δευτέρα (4/7) βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα του «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή, κάνοντας μια ενδυματολογική επιλογή, στην οποία δε μας έχει συνηθίσει και τόσο συχνά η ηθοποιός.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η σχέση ζωής με τον Γιάννη Νταλιάνη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3 ο Γιάννης Νταλιάννης. Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μάλιστα μίλησε για την παράσταση «On Ego» όπου μετέφρασε και σκηνοθετεί, για το παιδί του, για τη σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και για το λόγο που σκηνοθετεί.

«Με ενδιαφέρει το όλον σαν ηθοποιός, γι’ αυτό και σκηνοθετώ. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να εμπνεύσεις ένα σύνολο, να μπορείς να είσαι ο μεσάζων μεταξύ του μυαλού του συγγραφέα και των ηθοποιών-ερμηνευτών», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

Για τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του, Έλλης, στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη» δήλωσε: «Ήταν μια περίεργη συγκυρία καθώς ο Νίκος Κουτελιδάκης ο σκηνοθέτης της σειράς που είναι η πρώτη μας συνεργασία με ρώτησε “εκείνες οι κόρες σου τι κάνουν;”. Το συζητήσαμε και με τη μητέρα της. Διάβασα το σενάριο και ανίχνευσα έναν ρόλο που θα μπορούσε να κάνει η Έλλη.

Η Μαριλίτα είναι πολύ προσεκτική και σαφώς πολύ πιο επιφυλακτική. Ήταν εξασφαλισμένο το περιβάλλον, ήταν ΕΡΤ, ήταν καλοκαίρι, ήμουν παρών και όλες οι σκηνές ήταν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παλιά φίλη, που δεν είναι μόνο μεγάλη ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος.

Η σχέση τους θα έχει και συνέχεια. Ο τρόπος που της μίλησε, της φέρθηκε και την καθοδήγησε η Καρυοφυλλιά ήταν μοναδικός. Εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο καλοί. Αυτοσχεδίασε, πρότεινε πράγματα».

«Φέτος πέσαν πολλές δουλειές μαζί, γίναμε λίγο μαϊντανοί. Φέτος βγήκαν οι καρποί από δουλειές που έγιναν σε προηγούμενο χρόνο. Στις Μέλισσες χρωστάω πολλά και τον Λευτέρη Χαρίτο. Άνοιξε ένας δρόμος και άρχισαν να με καλούν και αλλού. Αλλά θέλει ένα μέτρο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για την γνωριμία με την γυναίκα του είπε: «Πολύ δύσκολη η ερώτηση αν ήταν για να γίνει με τη Μαριλίτα. Πιστεύω ότι ναι, ήτανε απλώς δεν το ξέρουμε. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε την τόσο ζωντανή.

Είχαμε συναντηθεί χωρίς να γνωριζόμαστε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στους διαδρόμους ήμουν τότε με άλλη κοπέλα και ανταλλάξαμε ένα γεια και η κοπέλα την άλλη μέρα μου είπε ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια».